Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Vezirköprü İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Siyaset 17.03.2024 - 00:41, Güncelleme: 17.03.2024 - 00:41
 

Mustafa Yeşilyurt Vezirköprü İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçimin son günlerine girerken çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Yeşilyurt Vezirköprü İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Samsun’un her bir ilçesini bir kaç defa ziyaret eden Yeşilyurt son olarak Vezirköprü ilçesini ziyaret etti. Vezirköprü ziyaretlerinde Saadet Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı İbrahim Durmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanıyla birlikte Vezirköprü'lülerle kucaklaştı. Mustafa Yeşilyurt Vezirköprü‘de yaptığı ziyarette, İlçenin köylerini ve Vezirköprü Kanyonunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden sonra bir değerlendirme yapan Yeşilyurt, “İlçemizde 7'den 70’e her bir vatandaşımızla bir araya geldik ve dertleştik. Köklü tarihi ile şehrimizin nadide bir ilçesi olan Vezirköprümüz yıllarca uzak diyar olarak görülmüş. Gördüğümüz bu tablo karşısında hayata geçireceğimiz Tarım AŞ ve Turizm kalkınma hamlesinin cennet ilçemiz için ne kadar önemli olduğunu hemşerilerimizle paylaştık. 1 Nisan’dan itibaren Vezirköprü‘de yapacağımız altyapı çalışmaları, tarım, turizm ve üretim alanlarıyla yıllardır unutulmuş ilçemizi ayağa kaldıracağız. Kısacası Vezirköprü artık Samsun’a uzak olmayacak” dedi.
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçimin son günlerine girerken çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Yeşilyurt Vezirköprü İlçesinde ziyaretlerde bulundu.

Gelecek Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Samsun’un her bir ilçesini bir kaç defa ziyaret eden Yeşilyurt son olarak Vezirköprü ilçesini ziyaret etti. Vezirköprü ziyaretlerinde Saadet Partisi Vezirköprü Belediye Başkan Adayı İbrahim Durmaz ve Saadet Partisi İlçe Başkanıyla birlikte Vezirköprü'lülerle kucaklaştı.

Mustafa Yeşilyurt Vezirköprü‘de yaptığı ziyarette, İlçenin köylerini ve Vezirköprü Kanyonunu ziyaret etti. Bu ziyaretlerinden sonra bir değerlendirme yapan Yeşilyurt, “İlçemizde 7'den 70’e her bir vatandaşımızla bir araya geldik ve dertleştik. Köklü tarihi ile şehrimizin nadide bir ilçesi olan Vezirköprümüz yıllarca uzak diyar olarak görülmüş. Gördüğümüz bu tablo karşısında hayata geçireceğimiz Tarım AŞ ve Turizm kalkınma hamlesinin cennet ilçemiz için ne kadar önemli olduğunu hemşerilerimizle paylaştık. 1 Nisan’dan itibaren Vezirköprü‘de yapacağımız altyapı çalışmaları, tarım, turizm ve üretim alanlarıyla yıllardır unutulmuş ilçemizi ayağa kaldıracağız. Kısacası Vezirköprü artık Samsun’a uzak olmayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.