Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Yorulmak Bilmiyor

Siyaset 01.03.2024 - 11:27, Güncelleme: 01.03.2024 - 11:27
 

Mustafa Yeşilyurt Yorulmak Bilmiyor

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe adaylarını da yanına alarak ziyaretler gerçekleştiren Yeşilyurt, "Halkımız bizlere gösterdiği teveccüh yorgunluk hissinden bizleri uzaklaştırıyor. Samsun halkı bizi ağrına basıyor" dedi.

Mustafa Yeşilyurt, Atakum Belediye Başkan Adayımız Güngör Somuncu ile birlikte, Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Samsun'un Karadeniz'in merkezi olduğunu dile getiren Yeşilyurt, "Hemşehri derneklerine önem veriyoruz. Şehrimiz renk kuşağı gibi ülkemizin her bölgesinden insanı kabul edip kucaklamıştır. Hemşehri dernekleri insanların ilimizde kendi kültür ve geleneklerini koruması ve kendi kültür ve geleneklerini şehrimize kazandırmaları açısından son derece önemlidir" dedi. Yeşilyurt, Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ardından Samsun 1 No'lu Dolmuş Taksi İrtibat Bürosu'nu ve Başkanı Tarık Tercan'ı ziyaret etti. Şehrin ulaşımını daha kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak için önemli adımlar atacakları ve dolmuşçu esnafımızın tüm sorunlarını çözeceklerini dile getirerek, "Her platformda Samsun'un trafik sorununu çözeceğimizi dile getiriyoruz. İşkenceye dönen Samsun trafiğinde en fazla zulüm çeken insanlarımız dolmuşçu esnafımızdır. Bizim günde bir kez geçtiğimiz ve saç baş yolduğumuz trafikte esnafımız aynı güzergahı hergün defalarca kullanmakta. Sözümüzde duracağız ve görevi devraldığımızda ilk icraat olarak trafik sorununu biz çözeceğiz" diye konuştu. Mustafa Yeşilyurt ziyaretlerini İl Başkanı Hasan Gürtan, İlkadım Belediye Başkan Adayı Yaşar Güngör ve Atakum Belediye Başkan Adayı Güngör Somuncu ile birlikte Çarşambalılar Derneğini ziyaret ederek devam etti. Ziyaret ettiği STK, esnaf ve vatandaşlarla sohbetler ederek dertlerini ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlardan desteklerini isteyen Yeşilyurt, "Daha güçlü bir Samsun için, Sen de Ayağa Kalk Samsun" şeklinde konuştu. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, seçim çalışmaları çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçe adaylarını da yanına alarak ziyaretler gerçekleştiren Yeşilyurt, "Halkımız bizlere gösterdiği teveccüh yorgunluk hissinden bizleri uzaklaştırıyor. Samsun halkı bizi ağrına basıyor" dedi.

Mustafa Yeşilyurt, Atakum Belediye Başkan Adayımız Güngör Somuncu ile birlikte, Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Samsun'un Karadeniz'in merkezi olduğunu dile getiren Yeşilyurt, "Hemşehri derneklerine önem veriyoruz. Şehrimiz renk kuşağı gibi ülkemizin her bölgesinden insanı kabul edip kucaklamıştır. Hemşehri dernekleri insanların ilimizde kendi kültür ve geleneklerini koruması ve kendi kültür ve geleneklerini şehrimize kazandırmaları açısından son derece önemlidir" dedi.

Yeşilyurt, Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin ardından Samsun 1 No'lu Dolmuş Taksi İrtibat Bürosu'nu ve Başkanı Tarık Tercan'ı ziyaret etti. Şehrin ulaşımını daha kolaylaştırmak ve hizmet kalitesini artırmak için önemli adımlar atacakları ve dolmuşçu esnafımızın tüm sorunlarını çözeceklerini dile getirerek, "Her platformda Samsun'un trafik sorununu çözeceğimizi dile getiriyoruz. İşkenceye dönen Samsun trafiğinde en fazla zulüm çeken insanlarımız dolmuşçu esnafımızdır. Bizim günde bir kez geçtiğimiz ve saç baş yolduğumuz trafikte esnafımız aynı güzergahı hergün defalarca kullanmakta. Sözümüzde duracağız ve görevi devraldığımızda ilk icraat olarak trafik sorununu biz çözeceğiz" diye konuştu.

Mustafa Yeşilyurt ziyaretlerini İl Başkanı Hasan Gürtan, İlkadım Belediye Başkan Adayı Yaşar Güngör ve Atakum Belediye Başkan Adayı Güngör Somuncu ile birlikte Çarşambalılar Derneğini ziyaret ederek devam etti. Ziyaret ettiği STK, esnaf ve vatandaşlarla sohbetler ederek dertlerini ve beklentilerini dinledi. Vatandaşlardan desteklerini isteyen Yeşilyurt, "Daha güçlü bir Samsun için, Sen de Ayağa Kalk Samsun" şeklinde konuştu.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.