Vizyon Kuyumcu

Netflix, Horizon dizisini rafa kaldırdı

Teknoloji 08.07.2024 - 12:07, Güncelleme: 08.07.2024 - 12:07
 

Netflix, Horizon dizisini rafa kaldırdı

Son yılların sevilen oyun serilerinden olan Horizon'ın büyük bütçeli dizi uyarlaması rafa kaldırıldı. Netflix, bir süredir hazırlık aşamasında olan projenin fişini çekti.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan oyun uyarlamalarından biri de Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisiydi. 2017 yılında Horizon: Zero Dawn ile başlayıp 2022 yılında Forbidden West ile devam eden bu popüler oyun serisinin dizi uyarlamasını, The Umbrella Academy dizisinin başındaki isim olan Steve Blackman hazırlıyordu. Bu Netflix dizisinin, büyük bir bütçeyle hayata geçirilen, dikkat çekici bir uyarlama olması bekleniyordu. Ancak The Umbrella Academy setinde çalışan bazı kişilerin Blackman'ı zorbalık ve sözlü tacizle suçlaması, bu planları alt üst etti. Steve Blackman'a Yöneltilen Suçlamalar Horizon Dizisini Rafa Kaldırttı Steve Blackman'a yöneltilen suçlamaları gündeme taşıyan yayın olan Rolling Stone, şimdi Blackman'ın hazırlık aşamasındaki pek çok projesinin rafa kaldırıldığını söylüyor. Bu projelerin başında ise Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisi geliyor. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Horizon dizisinin böyle bir sebepten ötürü rafa kaldırılmış olması, ileride başka bir ekiple yeniden ele alınma ihtimalini akıllara getiriyor. Ancak bugün için dizinin hazırlık süreci tamamen durdurulmuş durumda.
Son yılların sevilen oyun serilerinden olan Horizon'ın büyük bütçeli dizi uyarlaması rafa kaldırıldı. Netflix, bir süredir hazırlık aşamasında olan projenin fişini çekti.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan oyun uyarlamalarından biri de Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisiydi. 2017 yılında Horizon: Zero Dawn ile başlayıp 2022 yılında Forbidden West ile devam eden bu popüler oyun serisinin dizi uyarlamasını, The Umbrella Academy dizisinin başındaki isim olan Steve Blackman hazırlıyordu.

Bu Netflix dizisinin, büyük bir bütçeyle hayata geçirilen, dikkat çekici bir uyarlama olması bekleniyordu. Ancak The Umbrella Academy setinde çalışan bazı kişilerin Blackman'ı zorbalık ve sözlü tacizle suçlaması, bu planları alt üst etti.

Steve Blackman'a Yöneltilen Suçlamalar Horizon Dizisini Rafa Kaldırttı

Steve Blackman'a yöneltilen suçlamaları gündeme taşıyan yayın olan Rolling Stone, şimdi Blackman'ın hazırlık aşamasındaki pek çok projesinin rafa kaldırıldığını söylüyor. Bu projelerin başında ise Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisi geliyor.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Horizon dizisinin böyle bir sebepten ötürü rafa kaldırılmış olması, ileride başka bir ekiple yeniden ele alınma ihtimalini akıllara getiriyor. Ancak bugün için dizinin hazırlık süreci tamamen durdurulmuş durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.