Vizyon Kuyumcu

OMÜ Türkçenin Başına Prof. Dr. Serkan Şen Geldi

Gündem 08.10.2024 - 23:25, Güncelleme: 08.10.2024 - 23:25
 

OMÜ Türkçenin Başına Prof. Dr. Serkan Şen Geldi

OMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Serkan Şen, OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne atandı.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın göreve gelmesinin ardından birçok bölümde değişikliğe gitmeye devam ediyor. Fakültelerde değişimi sürdüren Aydın OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Prof Dr. Serkan Şen’i getirdi. OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi yabancılara ve uluslararası öğrencilere Türkçeyi öğretirken aynı zamanda Türk kültürünü tanıtmak, onların Türk misafirperverliği ve hoşgörüsü hakkında olumlu kanaate ulaşmasını ve birer Türk dostu olarak eğitim veya çalışma hayatına devam etmesini sağlamak amacıyla 2013 yılında kuruldu. OMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Serkan Şen Serkan Şen OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Türk dilinin ve kültürünün daha geniş kitlelere yayılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Şen, “Ses bayrağımız Türkçenin 19 Mayıs’ın şehrinde ve üniversitesinde daha da yücelmesi için üstlendiğimiz bu vazifenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
OMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Serkan Şen, OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne atandı.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın göreve gelmesinin ardından birçok bölümde değişikliğe gitmeye devam ediyor. Fakültelerde değişimi sürdüren Aydın OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne Prof Dr. Serkan Şen’i getirdi.

OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi yabancılara ve uluslararası öğrencilere Türkçeyi öğretirken aynı zamanda Türk kültürünü tanıtmak, onların Türk misafirperverliği ve hoşgörüsü hakkında olumlu kanaate ulaşmasını ve birer Türk dostu olarak eğitim veya çalışma hayatına devam etmesini sağlamak amacıyla 2013 yılında kuruldu.

OMÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Serkan Şen Serkan Şen OMÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Türk dilinin ve kültürünün daha geniş kitlelere yayılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Şen, “Ses bayrağımız Türkçenin 19 Mayıs’ın şehrinde ve üniversitesinde daha da yücelmesi için üstlendiğimiz bu vazifenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.