Vizyon Kuyumcu

Osman Genç Samsun’da Erhan Usta Üzerinden İYİ Parti’ye mi Sızıyor?

Siyaset 17.10.2023 - 23:34, Güncelleme: 18.10.2023 - 07:46
 

Osman Genç Samsun’da Erhan Usta Üzerinden İYİ Parti’ye mi Sızıyor?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu dile getirilen Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç'in ekibini İYİ Parti'den Belediye Başkanlıklarına aday yapmaya çalıştığı ileri sürülüyor.

Erhan Usta, 2019 yılındaki yerel seçimlerde bağımsız olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuştu. Adaylık sürecinde büyük bir bütçe ile seçimlere hazırlanmış ve seçim bütçesinin kaynağını kamuoyuna açıklayamamıştı. Erhan Usta'nın bağımsız adaylık çıkışı yüzünden Millet İttifakı adayı Hayati Tekin'in seçimi Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir karşısında kaybetmesine neden olduğu eleştirileri halen gündemini koruyor.   Usta'nın 2019 yılındaki seçim çalışmalarına Canik Belediyesi'nin o dönemki AK Partili eski Belediye Başkanı olan Osman Genç'in hem maddi hem de ekibiyle manevi destek sağladığı öne sürülüyor. 2019 yılındaki yerel seçimlerde Usta ile yakınlaştığı belirtilen Osman Genç'in Usta üzerinden ekibini İYİ Parti'den belediye başkanlıklarına aday yapmak için çalışma içerisine girdiği bilgilerine ulaşıldı.   Osman Genç'in ekibinden olduğu bilinen Alican Usta'nın Canik Belediyesi'ne, yine Genç'e yakın olduğu dile getirilen Davut Numanoğlu'nun ise İlkadım'dan aday olabilmek için çalışma yürüttüğü dile getiriliyor. Genç'in Usta üzerinden İYİ Parti'ye sızma girişiminden İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatları'nın oldukça rahatsız olduğu ifade ediliyor. İYİ Parti'nin Samsun teşkilatının Canik'te Alican Usta'ya değil, Turgay Ulusoy'un adaylığına sıcak baktığı konuşuluyor.   Haber Berat GONCA
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu dile getirilen Canik Belediyesi eski Başkanı Osman Genç'in ekibini İYİ Parti'den Belediye Başkanlıklarına aday yapmaya çalıştığı ileri sürülüyor.

Erhan Usta, 2019 yılındaki yerel seçimlerde bağımsız olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmuştu. Adaylık sürecinde büyük bir bütçe ile seçimlere hazırlanmış ve seçim bütçesinin kaynağını kamuoyuna açıklayamamıştı. Erhan Usta'nın bağımsız adaylık çıkışı yüzünden Millet İttifakı adayı Hayati Tekin'in seçimi Cumhur İttifakı adayı Mustafa Demir karşısında kaybetmesine neden olduğu eleştirileri halen gündemini koruyor.

 

Usta'nın 2019 yılındaki seçim çalışmalarına Canik Belediyesi'nin o dönemki AK Partili eski Belediye Başkanı olan Osman Genç'in hem maddi hem de ekibiyle manevi destek sağladığı öne sürülüyor. 2019 yılındaki yerel seçimlerde Usta ile yakınlaştığı belirtilen Osman Genç'in Usta üzerinden ekibini İYİ Parti'den belediye başkanlıklarına aday yapmak için çalışma içerisine girdiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Osman Genç'in ekibinden olduğu bilinen Alican Usta'nın Canik Belediyesi'ne, yine Genç'e yakın olduğu dile getirilen Davut Numanoğlu'nun ise İlkadım'dan aday olabilmek için çalışma yürüttüğü dile getiriliyor. Genç'in Usta üzerinden İYİ Parti'ye sızma girişiminden İYİ Parti İl ve İlçe Teşkilatları'nın oldukça rahatsız olduğu ifade ediliyor. İYİ Parti'nin Samsun teşkilatının Canik'te Alican Usta'ya değil, Turgay Ulusoy'un adaylığına sıcak baktığı konuşuluyor.

 

Haber Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.