Vizyon Kuyumcu

Özgür Özel'den Eylem Çağrısı!

Siyaset 09.07.2024 - 15:18, Güncelleme: 09.07.2024 - 15:18
 

Özgür Özel'den Eylem Çağrısı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, enflasyona, asgari ücrete tepki olarak halkı saat 21.00'da ayağa kalkmaya davet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Enflasyon verilerine tepki gösteren Özel, "Türkiye'de yoksullara, dar gelirlilere bizzat bir devlet kurumu eliyle yapılan, sürdürülen açık bir ihanet ile karşı karşıyayız." dedi. Özel, enflasyona, asgari ücrete tepki olarak halkı saat 21.00'da ayağa kalkmaya davet etti. "TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALKMAYA DAVET EDİYORUM" Asgari ücret ile ilgili Özel, "Türkiye'de çalışanların yüzde 53'ü asgari ücretli. Bir bakan var, halen daha asgari ücretliye zam yapılmaması karşısında inatla direniyor. Onu atayan 'Verme Mehmet' diyor, arkanda ben varım' diyor. Mehmet Şimşek zamma direniyorsa Tayyip Erdoğan 'diren' dediği için direniyordur" diye konuştu. Asgari ücret için talepte bulunan Özel, "Asgari ücretin 25 bin lira olmasını bekliyoruz, istiyoruz. Bu mücadelenin sonuna kadar arkasındayız" ifadelerini kullandı. "Zam yaparsan geçim olur, zam yapmazsan seçim olur" vurgusunda bulunan Özel, "Türkiye'yi ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk! Eğer zam istiyorsan evlerinizdeki ışıkları yakın, ışıkları kapatın" diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, enflasyona, asgari ücrete tepki olarak halkı saat 21.00'da ayağa kalkmaya davet etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Enflasyon verilerine tepki gösteren Özel, "Türkiye'de yoksullara, dar gelirlilere bizzat bir devlet kurumu eliyle yapılan, sürdürülen açık bir ihanet ile karşı karşıyayız." dedi. Özel, enflasyona, asgari ücrete tepki olarak halkı saat 21.00'da ayağa kalkmaya davet etti.

"TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALKMAYA DAVET EDİYORUM"
Asgari ücret ile ilgili Özel, "Türkiye'de çalışanların yüzde 53'ü asgari ücretli. Bir bakan var, halen daha asgari ücretliye zam yapılmaması karşısında inatla direniyor. Onu atayan 'Verme Mehmet' diyor, arkanda ben varım' diyor. Mehmet Şimşek zamma direniyorsa Tayyip Erdoğan 'diren' dediği için direniyordur" diye konuştu.

Asgari ücret için talepte bulunan Özel, "Asgari ücretin 25 bin lira olmasını bekliyoruz, istiyoruz. Bu mücadelenin sonuna kadar arkasındayız" ifadelerini kullandı.

"Zam yaparsan geçim olur, zam yapmazsan seçim olur" vurgusunda bulunan Özel, "Türkiye'yi ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Bu akşam saat 21.00'de ayağa kalk! Eğer zam istiyorsan evlerinizdeki ışıkları yakın, ışıkları kapatın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.