Vizyon Kuyumcu

Potada Şampiyon Samsun

Spor 27.05.2024 - 23:09, Güncelleme: 27.05.2024 - 23:09
 

Potada Şampiyon Samsun

Kocaeli'nde düzenlenen 35. KYGM Spor Oyunları Türkiye Basketbol Finali'nde Samsun Kız Basketbol Takımı, büyük bir başarıya imza attı.

Samsun Kız Basketbol Takımı, finalde Manisa temsilcisini 57-46 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Takımın üstün performansı ve mücadele ruhu, onları zirveye taşımayı başardı. Samsun Kız Basketbol Takımı'nın bu gurur verici başarısı, şehrin spor başarılarına yeni bir halka ekledi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, şampiyon olan takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Haber: Güngör GÖÇMEZ
Kocaeli'nde düzenlenen 35. KYGM Spor Oyunları Türkiye Basketbol Finali'nde Samsun Kız Basketbol Takımı, büyük bir başarıya imza attı.

Samsun Kız Basketbol Takımı, finalde Manisa temsilcisini 57-46 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Takımın üstün performansı ve mücadele ruhu, onları zirveye taşımayı başardı. Samsun Kız Basketbol Takımı'nın bu gurur verici başarısı, şehrin spor başarılarına yeni bir halka ekledi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, şampiyon olan takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Haber: Güngör GÖÇMEZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.