Vizyon Kuyumcu

Reyting Savaşları Başladı! Hangi Dizi Hangisiyle Kapışacak?

Magazin 29.09.2024 - 01:22, Güncelleme: 29.09.2024 - 01:36
 

Reyting Savaşları Başladı! Hangi Dizi Hangisiyle Kapışacak?

Televizyon ekranlarında büyük bir rekabet yaşanacak. Yeni yapımlar teker teker ön plana çıkarken geçen sezonun en sevilen fenomen dizileri de ekrana dönmeye hazır!

Haftanın her günü neredeyse doldu. Peki hangi dizi hangisiyle kapışacak? Reyting savaşlarında kim galip gelecek? Pazartesi akşamları Kızıl Goncalar – Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı ekrana gelecek. Şimdiden pazartesinin akıbeti merak uyandırdı. Geçen sezonun en çok izlenen yapımlarından biri şüphesiz Kızıl Goncalar’dı. Sezon finali ve Cüneyt epey konuşulmuştu. Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı’nda merak edilen yapımlardan birisi. Now Tv’de pazartesi yayınlanan bir dizi yok. Diziler başlayınca MasterChef Türkiye’nin aldığı reytingler devam edecek mi göreceğiz Salı akşamlarına iki dizi yerleşti. Geçen sezonun en sevileni Bahar ve bu sezonun rekorunu kırmış Bir Gece Masalı. Bu hafta ekrana dönen Bahar dizisi Bir Gece Masalı’nı geçmeyi başarabilecek mi? Now Tv’de salı günü yayınlanan bir yapım yok. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı Gizli Bahçe salı günü ekrana gelebilir. Gizli Bahçe’nin bu durumda işi zor gibi görünüyor. Çarşamba akşamlarına Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Leyla, Taş Kağıt Makas yerleşti. Bu sezonun en yeni yapımı Leyla şu ana kadar reytinglerde önde çıkmayı başardı. Fakat bu hafta eski yapımların dönmesiyle yeri sarsılabilir. Siyah Kalp, Hudutsuz Sevda , İnci Taneleri perşembe akşamı yayınlanacak. İnci Taneleri sezonun en son yayınlanacak yapımı olacak. Tahtına güvenen İnci taneleri sırasını salmış gibi duruyor. Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp arasındaki mücadelede galip kim gelecek göreceğiz? Geldik cumaya! Bizce günün anlamı Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını. İkiliye yeni bir dizi dahil oldu Kötü Kan. Kötü Kan’ın bu savaşta pek yeri yok gibi. Çünkü iki dizinin sadık izleyici kitlesi pek fazla! Gönül Dağı, Yabani, Kör Nokta, Yalan… Geldik Cumartesi gününe. Gönül dağı Trt’nin vazgeçilmez en sevilen yapımlarından birisi. 5.sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Yabani de sevilen bir diğer yapım. Kör Nokta en yeni proje Osman Sınav yapımı. Kör Nokta’nın Yalan’ın önüne geçmesi ihtimali var. Geldik haftanın sonuna…Kirli Sepeti ve Deha. Hiç şüphesiz pazar geceleri reyting galibi Deha olur. Kaynak: Dizi Haber Dünyası
Televizyon ekranlarında büyük bir rekabet yaşanacak. Yeni yapımlar teker teker ön plana çıkarken geçen sezonun en sevilen fenomen dizileri de ekrana dönmeye hazır!

Haftanın her günü neredeyse doldu. Peki hangi dizi hangisiyle kapışacak? Reyting savaşlarında kim galip gelecek?

Pazartesi akşamları Kızıl Goncalar – Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı ekrana gelecek. Şimdiden pazartesinin akıbeti merak uyandırdı. Geçen sezonun en çok izlenen yapımlarından biri şüphesiz Kızıl Goncalar’dı. Sezon finali ve Cüneyt epey konuşulmuştu. Karadut ve Güzel Aşklar Diyarı’nda merak edilen yapımlardan birisi. Now Tv’de pazartesi yayınlanan bir dizi yok. Diziler başlayınca MasterChef Türkiye’nin aldığı reytingler devam edecek mi göreceğiz

Salı akşamlarına iki dizi yerleşti. Geçen sezonun en sevileni Bahar ve bu sezonun rekorunu kırmış Bir Gece Masalı. Bu hafta ekrana dönen Bahar dizisi Bir Gece Masalı’nı geçmeyi başarabilecek mi? Now Tv’de salı günü yayınlanan bir yapım yok. Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in paylaştığı Gizli Bahçe salı günü ekrana gelebilir. Gizli Bahçe’nin bu durumda işi zor gibi görünüyor.

Çarşamba akşamlarına Sandık Kokusu, Kuruluş Osman, Leyla, Taş Kağıt Makas yerleşti. Bu sezonun en yeni yapımı Leyla şu ana kadar reytinglerde önde çıkmayı başardı. Fakat bu hafta eski yapımların dönmesiyle yeri sarsılabilir.

Siyah Kalp, Hudutsuz Sevda , İnci Taneleri perşembe akşamı yayınlanacak. İnci Taneleri sezonun en son yayınlanacak yapımı olacak. Tahtına güvenen İnci taneleri sırasını salmış gibi duruyor. Hudutsuz Sevda ve Siyah Kalp arasındaki mücadelede galip kim gelecek göreceğiz?

Geldik cumaya! Bizce günün anlamı Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını. İkiliye yeni bir dizi dahil oldu Kötü Kan. Kötü Kan’ın bu savaşta pek yeri yok gibi. Çünkü iki dizinin sadık izleyici kitlesi pek fazla!

Gönül Dağı, Yabani, Kör Nokta, Yalan… Geldik Cumartesi gününe. Gönül dağı Trt’nin vazgeçilmez en sevilen yapımlarından birisi. 5.sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Yabani de sevilen bir diğer yapım. Kör Nokta en yeni proje Osman Sınav yapımı. Kör Nokta’nın Yalan’ın önüne geçmesi ihtimali var.

Geldik haftanın sonuna…Kirli Sepeti ve Deha. Hiç şüphesiz pazar geceleri reyting galibi Deha olur.

Kaynak: Dizi Haber Dünyası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.