Vizyon Kuyumcu

Sabiha Öğretmen Kumköy İlkokulunun Umudu Oldu

Gündem 03.04.2024 - 17:33, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:33
 

Sabiha Öğretmen Kumköy İlkokulunun Umudu Oldu

Yalnızlığına terk edilmiş ve köylünün kapanacak gözüyle baktığı Samsun’un Çarşamba İlçesi Kumköy İlkokulu Sabiha Öğretmen ile tekrardan hayat buldu.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Kumköy Köyü'nde eğitim-öğretimini aktif bir şekilde sürdüren Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, okula atandığı günden buyana başarılı çalışmalara imza atıyor. Sabiha Öğretmen 13 Şubat 2020 tarihinde 4 sınıfın bir araya getirilerek oluşturulan birleştirilmiş sınıf ile birlikte eğitim öğretim yapıyor. Kumköy İlkokulu Müdür vekili ve Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Sabiha Aydın, “Atandığım günden itibaren eğitim adına kolları sıvadık. Yalnızlığına terkedilmiş hatta tüm köy halkı ve çeşitli kurum yetkilileri tarafından da kapanacak gözüyle bakılan, boyası, badanası, tamiratı yıllar öncesinden kalmış, şu an bir okul için çalışıyorum” dedi. ‘TEMİZ BELGESİ’Ni ALMAYA DEVAM EDİYORUZ’ Kumköy İlkokulu’nun, ardı ardına gerçekleştirdiği hummalı çalışmalardan sonra şehir merkezindeki devlet okulları ve hatta özel okuldan hiçbir farkının kalmadığını belirten Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “Çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha gördüm ve çok mutlu oldum. İnsan isterse, inanırsa her şeyi başarabilir. Geçen sene gerekli denetim ve kontrollerin yapılması sonrasında 3’üncü defa aldığım.  Okulum Temiz Belgesi’ni bu sene de tekrar 2023-2024 eğitim -öğretim yılında da 4’üncü defa almaya hak kazandık. Gururluyuz, mutluyuz. İyi ki köy öğretmeniyim” diye konuştu. Haber: Köksal ÖNER
Yalnızlığına terk edilmiş ve köylünün kapanacak gözüyle baktığı Samsun’un Çarşamba İlçesi Kumköy İlkokulu Sabiha Öğretmen ile tekrardan hayat buldu.

Samsun’un Çarşamba ilçesi Kumköy Köyü'nde eğitim-öğretimini aktif bir şekilde sürdüren Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, okula atandığı günden buyana başarılı çalışmalara imza atıyor. Sabiha Öğretmen 13 Şubat 2020 tarihinde 4 sınıfın bir araya getirilerek oluşturulan birleştirilmiş sınıf ile birlikte eğitim öğretim yapıyor.

Kumköy İlkokulu Müdür vekili ve Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Sabiha Aydın, “Atandığım günden itibaren eğitim adına kolları sıvadık. Yalnızlığına terkedilmiş hatta tüm köy halkı ve çeşitli kurum yetkilileri tarafından da kapanacak gözüyle bakılan, boyası, badanası, tamiratı yıllar öncesinden kalmış, şu an bir okul için çalışıyorum” dedi.

‘TEMİZ BELGESİ’Ni ALMAYA DEVAM EDİYORUZ’
Kumköy İlkokulu’nun, ardı ardına gerçekleştirdiği hummalı çalışmalardan sonra şehir merkezindeki devlet okulları ve hatta özel okuldan hiçbir farkının kalmadığını belirten Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “Çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha gördüm ve çok mutlu oldum. İnsan isterse, inanırsa her şeyi başarabilir. Geçen sene gerekli denetim ve kontrollerin yapılması sonrasında 3’üncü defa aldığım.  Okulum Temiz Belgesi’ni bu sene de tekrar 2023-2024 eğitim -öğretim yılında da 4’üncü defa almaya hak kazandık. Gururluyuz, mutluyuz. İyi ki köy öğretmeniyim” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.