Vizyon Kuyumcu

Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç Samsun’da

Gündem 06.10.2024 - 22:23, Güncelleme: 06.10.2024 - 22:23
 

Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç Samsun’da

Samsun’un Alaçam ilçesini ziyaret eden Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç ziyaretlerde bulundu.

Mil-Sen Konfederasyonuna, Bağlı Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç Samsun’un Alaçam ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Başkan Mustafa Taç’a Mil-Sen Konfederasyonuna bağlı, Mil Büro-Sen Samsun İl Başkanı Ramazan Çoban eşlik etti. Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç ziyaretler hakkında yaptığı değerlendirmede, ”Bu gün burada ziyaretimiz, yaşanan sıkıntıları dinlemek, kalıcı çözümler üretmektir. Sektör kaynaklı sıkıntıları dile getirmeyi hedefliyoruz. Kalıcı çözümler için yola çıktık. Bu yolda başarıların olacağına inanıyorum. Yalnız birlik olursak. 81 ilde ve ilçelerinde ziyaretlerimiz devam edecek”  dedi. Başkan Ramazan Çoban,  ziyaretlerinden dolayı Mustafa Taç’a teşekkür etti. Çoban, “Kamuda çalışan, sağlıkçılarımızın güncel hayatta sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıları güçlü olarak dayanışma sağlayarak aşacağımıza inanıyorum. Elimizden geldiğince değil, fazlasını yapmaya çalışacağız” diye konuştu. Daha sonra Genel Başkan Mustafa Taç,  Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi Şen ile Alaçam Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Can'ı ve Hastane çalışanlarını ziyaret etti
Samsun’un Alaçam ilçesini ziyaret eden Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç ziyaretlerde bulundu.

Mil-Sen Konfederasyonuna, Bağlı Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç Samsun’un Alaçam ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Genel Başkan Mustafa Taç’a Mil-Sen Konfederasyonuna bağlı, Mil Büro-Sen Samsun İl Başkanı Ramazan Çoban eşlik etti.

Sağlık Mil-Sen Genel Başkanı Mustafa Taç ziyaretler hakkında yaptığı değerlendirmede, ”Bu gün burada ziyaretimiz, yaşanan sıkıntıları dinlemek, kalıcı çözümler üretmektir. Sektör kaynaklı sıkıntıları dile getirmeyi hedefliyoruz. Kalıcı çözümler için yola çıktık. Bu yolda başarıların olacağına inanıyorum. Yalnız birlik olursak. 81 ilde ve ilçelerinde ziyaretlerimiz devam edecek”  dedi.

Başkan Ramazan Çoban,  ziyaretlerinden dolayı Mustafa Taç’a teşekkür etti. Çoban, “Kamuda çalışan, sağlıkçılarımızın güncel hayatta sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıları güçlü olarak dayanışma sağlayarak aşacağımıza inanıyorum. Elimizden geldiğince değil, fazlasını yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra Genel Başkan Mustafa Taç,  Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Radi Şen ile Alaçam Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Can'ı ve Hastane çalışanlarını ziyaret etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.