Vizyon Kuyumcu

Salih Şahin, ‘Yol Yapmakla Övünen Demir, Mahallemizdeki Rezilliği Görsün’

Gündem 04.01.2024 - 02:13, Güncelleme: 04.01.2024 - 02:13
 

Salih Şahin, ‘Yol Yapmakla Övünen Demir, Mahallemizdeki Rezilliği Görsün’

Samsun'da tanınan işadamlarından Salih Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yol yapmakla övüneceğine İlkadım İlçesi'ndeki merkez mahallerinden biri olan Kuşçullu Mahallesi'ndeki yol rezaletini görmeye davet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, her platformda Samsun'da yapmış olduğu yol çalışmalarıyla övünüyor. Demir, Samsun'un en ücra mahallelerine kadar yol yapmakla övünürken, Samsun merkeze 7 km, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine 3 Km mesafedeki Kuşçulu Mahallesi'nde 1 yıla aşkın zamandır yol yapmaması 100 haneden oluşan mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mustafa Demir'in bir yıla aşkın zamandır yaklaşık 1.5 km uzunluğundaki mahalle yolunu yapmaması karşısında adeta isyan eden iş insanı Şahin, "Mahallemizde yaklaşık 100 hane bulunmakta. Yol demek medeniyet demektir. Samsun'un merkez mahallesinin içler acısı halini Demir’in gelerek bizzat kendi gözleriyle görmesini istiyoruz. Kuru havalarda tozdan, yağmurlu havalarda çamurdan yürünmüyor" dedi. İnsanların önceliğinin yol olduğunu söyleyen Şahin, "Mustafa Demir'in her platformda yaptığını öne sürdüğü yollarla övündüğünü görmekteyiz. Gözünün önündeki yolu yapmayan Demir, yaptığı hangi yolla övünüyor. Yağmurlu bir günde makamından çıkarak mahallemize gelmesini ve rezilliği kendi gözleriyle şahit olmasını istiyoruz. Makamda oturarak yol yaptım demekle bu işler olmaz. Defalarca yol sorununu belediye yetkililerine iletmemize rağmen, ilgilenecekleri cevabından başka bir sonuç alamadık. Artık ilgilendikleri cevabı değil mahallemize yol yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Samsun'da tanınan işadamlarından Salih Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yol yapmakla övüneceğine İlkadım İlçesi'ndeki merkez mahallerinden biri olan Kuşçullu Mahallesi'ndeki yol rezaletini görmeye davet etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, her platformda Samsun'da yapmış olduğu yol çalışmalarıyla övünüyor. Demir, Samsun'un en ücra mahallelerine kadar yol yapmakla övünürken, Samsun merkeze 7 km, Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine 3 Km mesafedeki Kuşçulu Mahallesi'nde 1 yıla aşkın zamandır yol yapmaması 100 haneden oluşan mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Mustafa Demir'in bir yıla aşkın zamandır yaklaşık 1.5 km uzunluğundaki mahalle yolunu yapmaması karşısında adeta isyan eden iş insanı Şahin, "Mahallemizde yaklaşık 100 hane bulunmakta. Yol demek medeniyet demektir. Samsun'un merkez mahallesinin içler acısı halini Demir’in gelerek bizzat kendi gözleriyle görmesini istiyoruz. Kuru havalarda tozdan, yağmurlu havalarda çamurdan yürünmüyor" dedi.

İnsanların önceliğinin yol olduğunu söyleyen Şahin, "Mustafa Demir'in her platformda yaptığını öne sürdüğü yollarla övündüğünü görmekteyiz. Gözünün önündeki yolu yapmayan Demir, yaptığı hangi yolla övünüyor. Yağmurlu bir günde makamından çıkarak mahallemize gelmesini ve rezilliği kendi gözleriyle şahit olmasını istiyoruz. Makamda oturarak yol yaptım demekle bu işler olmaz. Defalarca yol sorununu belediye yetkililerine iletmemize rağmen, ilgilenecekleri cevabından başka bir sonuç alamadık. Artık ilgilendikleri cevabı değil mahallemize yol yapılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.