Vizyon Kuyumcu

Samsun Büyükşehir İhalesine Vatandaş Tepkisi

Samsun 04.09.2023 - 03:01, Güncelleme: 04.09.2023 - 03:01
 

Samsun Büyükşehir İhalesine Vatandaş Tepkisi

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum İlçesi Atakent Sapağında yapmayı planladığı üst geçit ile ilgili vatandaşlar ihalesi yapılan üst geçidin kullanılabilir modern bir üst geçit olmasını istedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum ilçesi Atakent sapağı için üst geçit ihalesi yaptığı bildirildi. Atakent sapağında yaya geçidinin genişletilmesi için belediyeyi arayan vatandaşlar, buraya üst geçit yapılacağını, ihalesinin de gerçekleştirildiğini öğrendi.   Her zaman yapıldığı gibi klasik bir üst geçitten ziyade modern üst geçit yapılması gerektiğini belirten Atakumlular, Samsun-Sinop Karayolu'nun Atakum bölümündeki mevcut üst geçitlerin kullanılmadığını, çünkü kullanılabilir niteliklere sahip olmadığını ifade etti.   Haber merkezimize istedikleri üst geçit modellerinin fotoğrafını gönderen Atakumlu vatandaşlar, "Bir iş yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. Sallabaşlığı bıraksınlar. Yaptıkları hizmetler kullanılabilir olsun. Elin oğlu yapıyor. Bizimkiler yapmış olmak için yapıyor. Samsun'u yaşanabilir, sokaklarında gezerken zevk alınabilir bir şehir haline getiremediler gitti. Bizler seçtiğimiz insanlardan laf değil hizmet bekliyoruz. Şehre üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Bunu son sel felaketinde bir kez daha gördük. Üst geçidi güzel yapsınlar. Kullanılabilir, tercih edilebilir olsun, öyle olmalı. Bunu başarabilirler. Üçüncü sınıf inşaat işçisi gibi iş yapmasınlar. Hizmetlere amele değil mühendis bakışı istiyoruz" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Atakum İlçesi Atakent Sapağında yapmayı planladığı üst geçit ile ilgili vatandaşlar ihalesi yapılan üst geçidin kullanılabilir modern bir üst geçit olmasını istedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum ilçesi Atakent sapağı için üst geçit ihalesi yaptığı bildirildi. Atakent sapağında yaya geçidinin genişletilmesi için belediyeyi arayan vatandaşlar, buraya üst geçit yapılacağını, ihalesinin de gerçekleştirildiğini öğrendi.

 

Her zaman yapıldığı gibi klasik bir üst geçitten ziyade modern üst geçit yapılması gerektiğini belirten Atakumlular, Samsun-Sinop Karayolu'nun Atakum bölümündeki mevcut üst geçitlerin kullanılmadığını, çünkü kullanılabilir niteliklere sahip olmadığını ifade etti.

 

Haber merkezimize istedikleri üst geçit modellerinin fotoğrafını gönderen Atakumlu vatandaşlar, "Bir iş yapacaklarsa adam gibi yapsınlar. Sallabaşlığı bıraksınlar. Yaptıkları hizmetler kullanılabilir olsun. Elin oğlu yapıyor. Bizimkiler yapmış olmak için yapıyor. Samsun'u yaşanabilir, sokaklarında gezerken zevk alınabilir bir şehir haline getiremediler gitti. Bizler seçtiğimiz insanlardan laf değil hizmet bekliyoruz. Şehre üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Bunu son sel felaketinde bir kez daha gördük. Üst geçidi güzel yapsınlar. Kullanılabilir, tercih edilebilir olsun, öyle olmalı. Bunu başarabilirler. Üçüncü sınıf inşaat işçisi gibi iş yapmasınlar. Hizmetlere amele değil mühendis bakışı istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.