Vizyon Kuyumcu

Samsun da Kongre Öncesi Silahlı Mesaj

Gündem 07.05.2024 - 00:25, Güncelleme: 07.05.2024 - 00:47
 

Samsun da Kongre Öncesi Silahlı Mesaj

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde geçtiğimiz yıl atanan Başkan Fahrettin Özrürk'ün 26 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi silahlı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde toplamda 24 yıl başkanlık görevi yapan Hayriye Hakyemezoğlu sağlık sorunlarından dolayı görevi bırakacağını genel merkeze bildirerek görevinden ayrılmıştı. Hakyemezoğlu'nun önerisi üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından başkan yardımcısı Fahrettin Özrürk başkan olarak görevlendirilmiş ve başkanlık koltuğuna oturmuştu. Atama ile gelen başkan Özrürk'ün 26 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye tekrar aday olmak istediği öğrenilirken, kongreye sayılı günler kala kendisine ait sosyal medya hesabından silahlı fotoğraf paylaşması tepkilere neden oldu. Fotoğrafta paylaşılan silahın ruhsatlı olup olmadığı bilinmiyor. Öztürk'ün gelen tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafı kaldırdığı anlaşıldı.     Dernek Başkanı Öztürk'ün "Hayaller ve gerçekler arasında o kadar fark varki namlu ve tetik gibi ama mermiyi aklınıza getirmeyiz" notuyla paylaştığı fotoğrafta amacın kongrede kendisine rakip olacaklara gözdağı verme amacı güdüp gütmediği merak ediliyor. Haber Berat GONCA
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde geçtiğimiz yıl atanan Başkan Fahrettin Özrürk'ün 26 Mayıs'ta yapılacak kongre öncesi silahlı bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'nde toplamda 24 yıl başkanlık görevi yapan Hayriye Hakyemezoğlu sağlık sorunlarından dolayı görevi bırakacağını genel merkeze bildirerek görevinden ayrılmıştı. Hakyemezoğlu'nun önerisi üzerine Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından başkan yardımcısı Fahrettin Özrürk başkan olarak görevlendirilmiş ve başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Atama ile gelen başkan Özrürk'ün 26 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye tekrar aday olmak istediği öğrenilirken, kongreye sayılı günler kala kendisine ait sosyal medya hesabından silahlı fotoğraf paylaşması tepkilere neden oldu. Fotoğrafta paylaşılan silahın ruhsatlı olup olmadığı bilinmiyor. Öztürk'ün gelen tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafı kaldırdığı anlaşıldı.

 


 

Dernek Başkanı Öztürk'ün "Hayaller ve gerçekler arasında o kadar fark varki namlu ve tetik gibi ama mermiyi aklınıza getirmeyiz" notuyla paylaştığı fotoğrafta amacın kongrede kendisine rakip olacaklara gözdağı verme amacı güdüp gütmediği merak ediliyor.

Haber Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.