Vizyon Kuyumcu

Samsun İYİ Parti'de 3 Kadın İlçe Başkanı Sahaya Çıkıyor

Siyaset 01.11.2023 - 02:24, Güncelleme: 01.11.2023 - 09:39
 

Samsun İYİ Parti'de 3 Kadın İlçe Başkanı Sahaya Çıkıyor

İYİ Parti'yi Samsun'da omuzlayan 3 başarılı kadın ilçe başkanı, yaklaşan yerel seçimlerde partilerini seçimlerde en iyi şekilde temsil etmek için aday adayı oluyor.

Samsun'da İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Isıtan Satar ve Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram, yerel seçimlerde partilerinin temsil etmek için istifa ederek aday adayı olmak için hazırlanıyorlar. Burcu Isıtan Satar, İlkadım'a aday adayı olmak için önümüzdeki Cumartesi günü görevinden istifa ederek kamuoyuna aday adaylığını açıklayacak. Selen Gülhan Çam'ın ise Ankara'da İYİ Parti Genel Merkez ile görüşmelerini tamamladığı ve önümüzdeki günlerde Çam'ın da, görevinden istifa ederek Atakum Belediyesi için aday adaylığını kamuoyuna duyurmaya hazırlandığı öğrenildi. Saydam Bayram'ın aday adaylığı konusunda kararsız olduğu ama aday adayı olması için kendisine yapılan baskılar karşısında aday adaylığa sıcak bakmaya başladığı bilgilerine ulaşıldı.   SATAR CUMARTESİ AÇIKLIYOR Samsun'da da aday adayları belli olmaya başladı. Karadeniz’in nüfus yönünden en büyük ilçesi İlkadım'da ilk önemli açıklamanın, Cumartesi günü gerçekleşeceği öğrenildi. İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar'ın İlkadım Belediye Başkanlığına adaylığını kamuoyuna beyan edeceği ifade edildi. Basına daha önce verdiği demeçlerde, yeni isimlere şans verilmesi gerektiğine ve İlkadım'a kadın eli değmeli ifadeleri ile adaylığa göz kırpan Burcu Işıtan Satar, mevcut belediye başkanı İYİ Partili Necattin Demirtaş'a da inceden eleştiriler yönetmişti. Satar, İlkadım'da hem başkanlığı hem de meclis çoğunluğunu alacakları iddiasında bulunmuştu.   ÇAM GENEL MERKEZ'DEN ONAY ALDI Atakum'da 6 yıldır ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten Selen Gülhan Çam, yaklaşan yerel seçimler için aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 2019 yılında Millet İttifakı adayı olan Cemil Deveci'nin kazanmasında büyük pay sahibi olduğu bilinen Selen Gülhan Çam, bu defa kendi adaylığı için efor sarfedecek. İYİ Parti Genel Merkezi ile aday adaylığı için temasa geçtiği öğrenilen Çam'ın Ankara'dan talebine olumlu yanıt aldığı ve önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığı görevini bırakarak aday adaylık başvurusunu yapmaya hazırlandığı bilgilerine ulaşıldı.   CANİK'TE BAYRAM SESLERİ Bir yıldır İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı yapan ve ilçe başkanı olarak görev aldığı sürece yaptığı muhalefet ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın adeta korkulu rüyası haline gelen Saydam Bayram'ın ismi Canik Belediyesi aday adaylığı için dilleniyor. Bayram'ın aday adayı olmaya sıcak bakmamasına rağmen, partili ve Canik halkının kendisini aday adayı görmek istediklerini belirterek baskı yapması üzerine, aday adaylığına sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Bayram'ın önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayabileceği belirtiliyor.   Haber: Sezer SEZER            
İYİ Parti'yi Samsun'da omuzlayan 3 başarılı kadın ilçe başkanı, yaklaşan yerel seçimlerde partilerini seçimlerde en iyi şekilde temsil etmek için aday adayı oluyor.

Samsun'da İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Isıtan Satar ve Canik İlçe Başkanı Saydam Bayram, yerel seçimlerde partilerinin temsil etmek için istifa ederek aday adayı olmak için hazırlanıyorlar. Burcu Isıtan Satar, İlkadım'a aday adayı olmak için önümüzdeki Cumartesi günü görevinden istifa ederek kamuoyuna aday adaylığını açıklayacak. Selen Gülhan Çam'ın ise Ankara'da İYİ Parti Genel Merkez ile görüşmelerini tamamladığı ve önümüzdeki günlerde Çam'ın da, görevinden istifa ederek Atakum Belediyesi için aday adaylığını kamuoyuna duyurmaya hazırlandığı öğrenildi. Saydam Bayram'ın aday adaylığı konusunda kararsız olduğu ama aday adayı olması için kendisine yapılan baskılar karşısında aday adaylığa sıcak bakmaya başladığı bilgilerine ulaşıldı.

 

SATAR CUMARTESİ AÇIKLIYOR
Samsun'da da aday adayları belli olmaya başladı. Karadeniz’in nüfus yönünden en büyük ilçesi İlkadım'da ilk önemli açıklamanın, Cumartesi günü gerçekleşeceği öğrenildi. İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar'ın İlkadım Belediye Başkanlığına adaylığını kamuoyuna beyan edeceği ifade edildi. Basına daha önce verdiği demeçlerde, yeni isimlere şans verilmesi gerektiğine ve İlkadım'a kadın eli değmeli ifadeleri ile adaylığa göz kırpan Burcu Işıtan Satar, mevcut belediye başkanı İYİ Partili Necattin Demirtaş'a da inceden eleştiriler yönetmişti. Satar, İlkadım'da hem başkanlığı hem de meclis çoğunluğunu alacakları iddiasında bulunmuştu.

 

ÇAM GENEL MERKEZ'DEN ONAY ALDI
Atakum'da 6 yıldır ilçe başkanlığı görevini başarıyla yürüten Selen Gülhan Çam, yaklaşan yerel seçimler için aday adaylığını açıklamaya hazırlanıyor. 2019 yılında Millet İttifakı adayı olan Cemil Deveci'nin kazanmasında büyük pay sahibi olduğu bilinen Selen Gülhan Çam, bu defa kendi adaylığı için efor sarfedecek. İYİ Parti Genel Merkezi ile aday adaylığı için temasa geçtiği öğrenilen Çam'ın Ankara'dan talebine olumlu yanıt aldığı ve önümüzdeki günlerde ilçe başkanlığı görevini bırakarak aday adaylık başvurusunu yapmaya hazırlandığı bilgilerine ulaşıldı.

 

CANİK'TE BAYRAM SESLERİ
Bir yıldır İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı yapan ve ilçe başkanı olarak görev aldığı sürece yaptığı muhalefet ile Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'nın adeta korkulu rüyası haline gelen Saydam Bayram'ın ismi Canik Belediyesi aday adaylığı için dilleniyor. Bayram'ın aday adayı olmaya sıcak bakmamasına rağmen, partili ve Canik halkının kendisini aday adayı görmek istediklerini belirterek baskı yapması üzerine, aday adaylığına sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. Bayram'ın önümüzdeki günlerde aday adaylığını açıklayabileceği belirtiliyor.

 

Haber: Sezer SEZER

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.