Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Her Koltuğa Talip Kadın Adaylar

Siyaset 06.11.2023 - 02:43, Güncelleme: 06.11.2023 - 11:47
 

Samsun’da Her Koltuğa Talip Kadın Adaylar

Samsun'da her koltuğa aday olmaya çalışmalarıyla bilinen Yılmaz Hocaoğlu ile Mehmet Teyyare'nin ardından son dönemde Gülay Deveci ve İmren Nilay Tüfekci'nin de her koltuğa aday olmaya çalışanlar kervanına katıldıkları görüldü.

Samsun'da avukat Yılmaz Hocaoğlu ile muhasebeci Mehmet Teyyare AK Parti'den her il başkanlığı, belediye başkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için çalışma yürütmeleri ile biliniyor. Samsun'da AK Parti'nin kadrolu aday adayları olarak anılan Hocaoğlu ve Teyyare'nin ardından, son dönemde aday adaylık kervanına Atakum Belediye Başkanı CHP'li Cemil Deveci'nin eşi Gülay Deveci ve sonradan İYİ Parti'li olan İmren Nilay Tüfekci'de katıldı.   TÜFEKCİ ANKET YAPTIRIYOR! Tıpkı Hocaoğlu ve Teyyare gibi son dönemlerde her koltuğa talip olan Deveci ve Tüfekci'nin şimdiye kadar amaçlarına ulaşamadıkları görüldü. AK Parti'den bir dönem milletvekili aday adayı olan Tüfekci, AK Parti tarafından aday gösterilmeyince son seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili olmaya kalkmış ve kazanamamıştı. Tüfekci'nin seçim koordine işlerini ise AK Parti ile anılan isimler yapmıştı! Tüfekci'nin son günlerde ise İYİ Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Bu çerçevede Orhun Araştırma Şirketi üzerinden telefon ile kamuoyu anketi düzenletmeye başladığı belirtiliyor. Araştırma şirketinin Samsun'da vatandaşlara telefon üzerinden Mustafa Demir'i başarılı bulup bulmadıklarını sorulduğu ve ardından Tüfekci'nin aday olması halinde oy verip vermeyecekleri sorulduğu öğrenildi.   DEVECİ ŞİMDİ PARTİ MECLİSİNE ADAY! Tüfekci gibi Deveci de son zamanlarda neredeyse her koltuğa aday olmak için çalışma yapıyor. Deveci ilk olarak eşi Cemil Deveci'nin CHP'den belediye başkanı olmasını değerlendirerek son seçimlerde CHP Samsun Milletvekili aday adayı oldu. CHP tarafından aday gösterilmeyen Gülay Deveci, il kongresinde üst kurul delegesi olabilmek için Aylin Tat'ın listesine girdi. Tat'ın seçimi kaybetmesi üzerine üst kurul delegesi olamayan Deveci'nin son hamlesi ise CHP Parti Meclisi'ne girebilmek için aday olmak oldu.   Haber: Berat GONCA
Samsun'da her koltuğa aday olmaya çalışmalarıyla bilinen Yılmaz Hocaoğlu ile Mehmet Teyyare'nin ardından son dönemde Gülay Deveci ve İmren Nilay Tüfekci'nin de her koltuğa aday olmaya çalışanlar kervanına katıldıkları görüldü.

Samsun'da avukat Yılmaz Hocaoğlu ile muhasebeci Mehmet Teyyare AK Parti'den her il başkanlığı, belediye başkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için çalışma yürütmeleri ile biliniyor. Samsun'da AK Parti'nin kadrolu aday adayları olarak anılan Hocaoğlu ve Teyyare'nin ardından, son dönemde aday adaylık kervanına Atakum Belediye Başkanı CHP'li Cemil Deveci'nin eşi Gülay Deveci ve sonradan İYİ Parti'li olan İmren Nilay Tüfekci'de katıldı.

 

TÜFEKCİ ANKET YAPTIRIYOR!
Tıpkı Hocaoğlu ve Teyyare gibi son dönemlerde her koltuğa talip olan Deveci ve Tüfekci'nin şimdiye kadar amaçlarına ulaşamadıkları görüldü. AK Parti'den bir dönem milletvekili aday adayı olan Tüfekci, AK Parti tarafından aday gösterilmeyince son seçimlerde İYİ Parti'den milletvekili olmaya kalkmış ve kazanamamıştı. Tüfekci'nin seçim koordine işlerini ise AK Parti ile anılan isimler yapmıştı! Tüfekci'nin son günlerde ise İYİ Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olabilmek için çalışma yürüttüğü ortaya çıktı. Bu çerçevede Orhun Araştırma Şirketi üzerinden telefon ile kamuoyu anketi düzenletmeye başladığı belirtiliyor. Araştırma şirketinin Samsun'da vatandaşlara telefon üzerinden Mustafa Demir'i başarılı bulup bulmadıklarını sorulduğu ve ardından Tüfekci'nin aday olması halinde oy verip vermeyecekleri sorulduğu öğrenildi.

 

DEVECİ ŞİMDİ PARTİ MECLİSİNE ADAY!
Tüfekci gibi Deveci de son zamanlarda neredeyse her koltuğa aday olmak için çalışma yapıyor. Deveci ilk olarak eşi Cemil Deveci'nin CHP'den belediye başkanı olmasını değerlendirerek son seçimlerde CHP Samsun Milletvekili aday adayı oldu. CHP tarafından aday gösterilmeyen Gülay Deveci, il kongresinde üst kurul delegesi olabilmek için Aylin Tat'ın listesine girdi. Tat'ın seçimi kaybetmesi üzerine üst kurul delegesi olamayan Deveci'nin son hamlesi ise CHP Parti Meclisi'ne girebilmek için aday olmak oldu.

 

Haber: Berat GONCA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.