Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Jandarma Sahipsiz Balık Ağı buldu

Asayiş 07.10.2023 - 21:12, Güncelleme: 07.10.2023 - 21:12
 

Samsun’da Jandarma Sahipsiz Balık Ağı buldu

Samsun’un Vezirköprü İlçesinde Jandarma ekiplerinin Altınkaya Baraj Gölü'nde icra edilen Kıyı Seyir ve Kontrol Faaliyeti esnasında suya serili sahipsiz balık ağı ele geçirdi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Vezirköprü Jandarma Asayiş Bot Komutanlığınca, Altınkaya Baraj Gölü'nde icra edilen Kıyı Seyir ve Kontrol Faaliyeti esnasında son 1 haftada suya serili vaziyette yaklaşık 600 metre sahipsiz misina ağ tespit edilerek toplanmıştır. Ağ içerisinde ele geçirilen yaklaşık 100 kg canlı levrek balığı ve 100 kg sazan balığı olmak üzere yaklaşık 200 kg balık göle iade edilerek doğal hayata kazandırılmıştır. Muhafaza altına alınan sahipsiz ağ,  tutanak ile Vezirköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir” denildi.
Samsun’un Vezirköprü İlçesinde Jandarma ekiplerinin Altınkaya Baraj Gölü'nde icra edilen Kıyı Seyir ve Kontrol Faaliyeti esnasında suya serili sahipsiz balık ağı ele geçirdi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “ Vezirköprü Jandarma Asayiş Bot Komutanlığınca, Altınkaya Baraj Gölü'nde icra edilen Kıyı Seyir ve Kontrol Faaliyeti esnasında son 1 haftada suya serili vaziyette yaklaşık 600 metre sahipsiz misina ağ tespit edilerek toplanmıştır. Ağ içerisinde ele geçirilen yaklaşık 100 kg canlı levrek balığı ve 100 kg sazan balığı olmak üzere yaklaşık 200 kg balık göle iade edilerek doğal hayata kazandırılmıştır. Muhafaza altına alınan sahipsiz ağ,  tutanak ile Vezirköprü İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.