Vizyon Kuyumcu

Samsun’da O İlçelerde Okullar Yine Tatil Oldu

Samsun 05.06.2023 - 23:55, Güncelleme: 06.06.2023 - 00:59
 

Samsun’da O İlçelerde Okullar Yine Tatil Oldu

Samsun'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü Samsun’da 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.

Samsun'da başlayan sağanak yağış kent merkezi ve ilçelerde sel ve taşkınlara neden oldu. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Ladik, Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde okulları 1 gün ara ile tatil edildiğini duyurdu. Canik İlçesinde Taşıma Merkezi okullar ile Uludağ ortaokulu, Canik İmam Hatip Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulunda 06.06.2023 tarihinde eğitime bir gün ara verildiği belirtilirken, Atakum İlçesinde ise; “Taşıma merkezi okullarımızdan Sarayköy İlkokulu-Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk ilkokulu-Ortaokulu, Taflan Yalı İlkokulu- Ortaokulu, Altınkum İlkokulu okullarında eğitim öğretime 06/06/2023 günü 1 gün süre ile ara verilmesine ayrıca (Çakırlar, İncesu, Kurugökçe Merkez ve Masatlık, Çamurlugöl Ve Kurugökçe Yalı,Elmaçukuru,Kaya Güney, Aslandamı, Kabadüz Mah. Dombalak Mevki,Erikli Yeni Mahalle, Kasnakçımermer, Kesirli, Adalar, Ulupınar, Akalan) güzergahlarındaki ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin izinli sayılmasına karar verilmiştir.   Diğer ilçelerimizde ise 06/06/2023 günü 1 gün süreyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrencilerimiz idari izinli sayılacaklardır” denildi.  
Samsun'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü Samsun’da 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.

Samsun'da başlayan sağanak yağış kent merkezi ve ilçelerde sel ve taşkınlara neden oldu. Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Ladik, Ayvacık ve Salıpazarı İlçelerinde okulları 1 gün ara ile tatil edildiğini duyurdu. Canik İlçesinde Taşıma Merkezi okullar ile Uludağ ortaokulu, Canik İmam Hatip Ortaokulu ve Cahit Zarifoğlu İlkokulunda 06.06.2023 tarihinde eğitime bir gün ara verildiği belirtilirken, Atakum İlçesinde ise;

“Taşıma merkezi okullarımızdan Sarayköy İlkokulu-Ortaokulu, Özören Şehit Metin Aslantürk ilkokulu-Ortaokulu, Taflan Yalı İlkokulu- Ortaokulu, Altınkum İlkokulu okullarında eğitim öğretime 06/06/2023 günü 1 gün süre ile ara verilmesine ayrıca (Çakırlar, İncesu, Kurugökçe Merkez ve Masatlık, Çamurlugöl Ve Kurugökçe Yalı,Elmaçukuru,Kaya Güney, Aslandamı, Kabadüz Mah. Dombalak Mevki,Erikli Yeni Mahalle, Kasnakçımermer, Kesirli, Adalar, Ulupınar, Akalan) güzergahlarındaki ortaöğretim ve özel eğitim öğrencilerinin izinli sayılmasına karar verilmiştir.

 

Diğer ilçelerimizde ise 06/06/2023 günü 1 gün süreyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrencilerimiz idari izinli sayılacaklardır” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.