Vizyon Kuyumcu

Samsun’da O Yol Trafiğe Kapanıyor

Samsun 27.08.2024 - 22:43, Güncelleme: 27.08.2024 - 22:43
 

Samsun’da O Yol Trafiğe Kapanıyor

Samsun Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın trafiğe kapanacak yolları açıkladı.

Samsun’da 30 ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için çalışmalar yapılırken Samsun Valiliği kutlama provaları nedeniyle 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü (yarın) saat 08.00 - 11.00 arası,  İlkadım ilçesi Fuar Caddesi kara ve deniz bandı (sahil yolu) Gar Kavşağından İtfaiye Kavşağına kadar araç trafiğine kapalı olacağını duyurdu.
Samsun Valiliği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın trafiğe kapanacak yolları açıkladı.

Samsun’da 30 ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için çalışmalar yapılırken Samsun Valiliği kutlama provaları nedeniyle 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü (yarın) saat 08.00 - 11.00 arası,   İlkadım ilçesi Fuar Caddesi kara ve deniz bandı (sahil yolu) Gar Kavşağından İtfaiye Kavşağına kadar araç trafiğine kapalı olacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.