Vizyon Kuyumcu

Samsun'da tramvaylar çarpıştı! 1'i ağır çok sayıda yaralı var

Dünya 09.06.2023 - 13:06, Güncelleme: 09.06.2023 - 13:06
 

Samsun'da tramvaylar çarpıştı! 1'i ağır çok sayıda yaralı var

Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu 1'i ağır çok sayıda vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Samsun'un Canik ilçesinde sefer yapan tramvay arıza yapması sonucu yolda kaldı. Arkadan gelen tramvayın ise durmaması ile iki tramvay Piazza durağı yakınlarında çarpıştı.   1'İ AĞIR ÇOK SAYIDA VATANDAŞ YARALANDI  Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır çok sayıda vatandaşın yaralandığı belirtildi. Sağlık ekipleri, yaralananları ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti.   Yaşanan kazanın ardından Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç olay yerine giderek incelemelerde bulundular.
Samsun'un Canik ilçesinde iki tramvayın çarpışması sonucu 1'i ağır çok sayıda vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Samsun'un Canik ilçesinde sefer yapan tramvay arıza yapması sonucu yolda kaldı. Arkadan gelen tramvayın ise durmaması ile iki tramvay Piazza durağı yakınlarında çarpıştı.

 

1'İ AĞIR ÇOK SAYIDA VATANDAŞ YARALANDI 
Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1'i ağır çok sayıda vatandaşın yaralandığı belirtildi. Sağlık ekipleri, yaralananları ambulanslarla kentteki hastanelere sevk etti.

 

Yaşanan kazanın ardından Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun İl Sağlık Müdürü Muhammet Ali Oruç olay yerine giderek incelemelerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.