Vizyon Kuyumcu

Samsun’da Ülkücü Zekeriya Yıldırım’a Son Veda

Gündem 04.09.2024 - 15:41, Güncelleme: 04.09.2024 - 16:00
 

Samsun’da Ülkücü Zekeriya Yıldırım’a Son Veda

Samsun’un Ülkücü camiasının sevilen isimlerinden eski polis memurlarından Zekeriya Yıldırım hayata veda etti.

Samsun’un Ülkücü Camia tarafından sevilen ve geçmişte MHP İl Yönetiminde görev yapan Zekeriya Yıldırım Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde hayata veda etti. Geçirdiği mide kanseri rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören Zekeriya Yıldırım bir ay önce Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördü. Bir hafta önce ağırlaşarak yoğun bakım servisine kaldırılan Yıldırım dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yıldırım’ın cenazesi bugün Samsun Büyük Camii de öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı ile birlikte Kıranköy Aile Kabristanlığına defnedildi.   Yıldırım’ın cenazesine İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, MHP İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, MHP Eski İl Başkanı Mehmet Güler, Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necattin Demirtaş, TÜRKAV Eski Başkanı  Muharrem Yıldırım ve çok sayıda ülkücü isim katıldı.
Samsun’un Ülkücü camiasının sevilen isimlerinden eski polis memurlarından Zekeriya Yıldırım hayata veda etti.

Samsun’un Ülkücü Camia tarafından sevilen ve geçmişte MHP İl Yönetiminde görev yapan Zekeriya Yıldırım Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde hayata veda etti.

Geçirdiği mide kanseri rahatsızlığı nedeniyle uzun süre tedavi gören Zekeriya Yıldırım bir ay önce Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördü. Bir hafta önce ağırlaşarak yoğun bakım servisine kaldırılan Yıldırım dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Yıldırım’ın cenazesi bugün Samsun Büyük Camii de öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı ile birlikte Kıranköy Aile Kabristanlığına defnedildi.  

Yıldırım’ın cenazesine İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, MHP İl Başkan Yardımcısı Aykut Çepni, MHP Eski İl Başkanı Mehmet Güler, Türk Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı Gökhan Şahin, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Necattin Demirtaş, TÜRKAV Eski Başkanı  Muharrem Yıldırım ve çok sayıda ülkücü isim katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.