Vizyon Kuyumcu

Samsun'da Yerlikaya Rüzgarı

Gündem 12.08.2023 - 01:11, Güncelleme: 12.08.2023 - 01:11
 

Samsun'da Yerlikaya Rüzgarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığına Ali Yerlikaya'yı görevlendirirken, Yerlikaya ise kendine bağlı olan kurumların değişmesi için çalışmalara devam ediyor. Samsun'da Vali ve Emniyet Müdürü Cumhurbaşkanı Kararnameleriyle değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 57 ile vali ataması gerçekleştirildi. 16 vali ise merkeze çekildi. Buna göre, Muğla Valisi Orhan Tavlı Samsun Valisi Oldu. Samsun Valisi Zülkif Dağlı Çorum Valisi oldu. Samsun'a yabancı olmayan Orhan Tavlı 1993-1995 yılları arasında Ayvacık İlçe Kaymakamlığı görevini yürüttü.    ÖMER URHAL GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU Samsun İl Emniyet Müdürü görevindeyken deprem bölgesine görevlendirilen Ömer Urhal'ın yerine Emniyet Müdürü Nihat Özen gelmişti. Gece saaatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesi ile Samsun'a yeni amniyet müdürü atandı. Kararname ile 51 ilin Emniyet Müdürü değişirken, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine de  Hatay İl Emniyet Müdürü olan Ahmet Arıbaş atandı. Ömer Urhal ise Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Samsun'da vekaleten Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ağrı Emniyet Müdürü Nihat Özen ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine görevlendirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İçişleri Bakanlığına Ali Yerlikaya'yı görevlendirirken, Yerlikaya ise kendine bağlı olan kurumların değişmesi için çalışmalara devam ediyor. Samsun'da Vali ve Emniyet Müdürü Cumhurbaşkanı Kararnameleriyle değişti.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla 57 ile vali ataması gerçekleştirildi. 16 vali ise merkeze çekildi. Buna göre, Muğla Valisi Orhan Tavlı Samsun Valisi Oldu. Samsun Valisi Zülkif Dağlı Çorum Valisi oldu. Samsun'a yabancı olmayan Orhan Tavlı 1993-1995 yılları arasında Ayvacık İlçe Kaymakamlığı görevini yürüttü. 

 

ÖMER URHAL GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU
Samsun İl Emniyet Müdürü görevindeyken deprem bölgesine görevlendirilen Ömer Urhal'ın yerine Emniyet Müdürü Nihat Özen gelmişti. Gece saaatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan emniyet müdürleri kararnamesi ile Samsun'a yeni amniyet müdürü atandı. Kararname ile 51 ilin Emniyet Müdürü değişirken, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü görevine de  Hatay İl Emniyet Müdürü olan Ahmet Arıbaş atandı. Ömer Urhal ise Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Samsun'da vekaleten Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ağrı Emniyet Müdürü Nihat Özen ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.