Vizyon Kuyumcu

Şehit Bekçi Halil Kara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gündem 09.11.2023 - 22:33, Güncelleme: 09.11.2023 - 22:33
 

Şehit Bekçi Halil Kara Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara'da trafik kazasına müdahalesi sırasında başka aracın çarpması sonucu şehit olan bekçi Halil Kara son yolculuğuna uğurlandı.

Çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara, Demetevler Lalegül kavşağındaki trafik kazasına müdahalesi sırasında başka bir aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.   DUALARLA UĞURLANDI Şehit bekçi Halil Kara'nın cenaze namazı, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindi namazının ardından kılındı. Şehidin ailesi ve yakınlarının taziyeleri kabul ettiği cenazeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları  Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır katıldı. Şehidin naaşı Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.   Haber: Köksal ÖNER
Ankara'da trafik kazasına müdahalesi sırasında başka aracın çarpması sonucu şehit olan bekçi Halil Kara son yolculuğuna uğurlandı.

Çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara, Demetevler Lalegül kavşağındaki trafik kazasına müdahalesi sırasında başka bir aracın çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

 

DUALARLA UĞURLANDI
Şehit bekçi Halil Kara'nın cenaze namazı, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindi namazının ardından kılındı. Şehidin ailesi ve yakınlarının taziyeleri kabul ettiği cenazeye CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi ve ayrıca Samsun Polis Okulu Mezunları  Emeklileri ve Çalışanları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SAMPOMDER) Genel Merkezi Basın Sözcüsü Köksal Öner ve CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır katıldı. Şehidin naaşı Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

 

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.