Vizyon Kuyumcu

Şehit Polis Şeyda Yılmaz Türkiye’yi Yasa Boğdu

Asayiş 23.09.2024 - 19:40, Güncelleme: 23.09.2024 - 22:06
 

Şehit Polis Şeyda Yılmaz Türkiye’yi Yasa Boğdu

İstanbul Ümraniye’de dün gece meydana gelen olayda 26 suç kaydı olan Yunus Emre Geçit polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti.

Motorsiklet hırsızlığı suçundan aranan ve 26 suç kaydı olan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçit, annesinin ihbarı ile polisler tarafından kıstırıldı. Polis ekiplerinin yakaladığı esnada direnen Geçit, yaşanan boğuşmada bir polisin silahını alarak ateş etmeye başladı. Yaşanan silahlı çalışmada polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Olay yerinden kaçan zanlı da yaralı bir şekilde yakalandı. Zanlı Geçit'in 'kasten yaralama', 'gasp' 'cinsel taciz', 'yağma' ve 'mala zarar verme' gibi suçlardan kaydı olduğu belirtildi. Zanlı Geçit polis sorgusunun siyah poşet giydirilerek Hayvan Durum İzleme aracının kafesine koyularak adliyeye götürüldü. Emniyet açıklamasında zanlı hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından işlem başlatıldığı duyuruldu. Savcılık sorgusunun ardından zanlı hakkında tutuklama talebiyle mahkemeye sevketti. İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine sevkedilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şeyda Yılmaz için ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir resmi tören düzenlendi. Yılmaz'ın polis olan eşi de törendeydi. Şehit polis Şeyda Yılmaz İstanbul’dan memleketi Sivas’a götürülerek burada son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz Ankara Polis Okulu'ndan mezun olmuştu. İlk görev yeri İzmir sonrası Ümraniye ilçesine atandı.
İstanbul Ümraniye’de dün gece meydana gelen olayda 26 suç kaydı olan Yunus Emre Geçit polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etti.

Motorsiklet hırsızlığı suçundan aranan ve 26 suç kaydı olan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçit, annesinin ihbarı ile polisler tarafından kıstırıldı. Polis ekiplerinin yakaladığı esnada direnen Geçit, yaşanan boğuşmada bir polisin silahını alarak ateş etmeye başladı. Yaşanan silahlı çalışmada polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Olay yerinden kaçan zanlı da yaralı bir şekilde yakalandı.

Zanlı Geçit'in 'kasten yaralama', 'gasp' 'cinsel taciz', 'yağma' ve 'mala zarar verme' gibi suçlardan kaydı olduğu belirtildi. Zanlı Geçit polis sorgusunun siyah poşet giydirilerek Hayvan Durum İzleme aracının kafesine koyularak adliyeye götürüldü.

Emniyet açıklamasında zanlı hakkında "kasten öldürme" ve "kasten yaralama" suçlarından işlem başlatıldığı duyuruldu. Savcılık sorgusunun ardından zanlı hakkında tutuklama talebiyle mahkemeye sevketti.  İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliğine sevkedilen zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şeyda Yılmaz için ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir resmi tören düzenlendi. Yılmaz'ın polis olan eşi de törendeydi. Şehit polis Şeyda Yılmaz İstanbul’dan memleketi Sivas’a götürülerek burada son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz Ankara Polis Okulu'ndan mezun olmuştu. İlk görev yeri İzmir sonrası Ümraniye ilçesine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.