Vizyon Kuyumcu

Serhat Türkel Muhtarlarla Biraraya Geldi

Samsun 20.10.2024 - 21:36, Güncelleme: 20.10.2024 - 21:36
 

Serhat Türkel Muhtarlarla Biraraya Geldi

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde kentteki muhtarlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, belediye çalışmaları hakkında “Sürdürülebilir projeler oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, kentteki muhtarlarla Çakırlar Korusu Tesisi’nde bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Türkel, Atakum’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.   “İLK GÜNKÜ HEYECANIMI TAŞIYORUM” Başkan Türkel, konuşmasında göreve geldiği günden itibaren Atakum’u yaşam standartları yüksek bir kent haline getirme hedefiyle hareket ettiklerini belirterek dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Türkel, saha çalışmalarıyla kent için kalıcı çözümler ve sürdürülebilir projeler üreteceklerine dikkat çekerek “Demokrasimizin temel taşı, komşularımıza hizmet etmeyi görev edinen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Belediye Başkanı seçildiğimizden bugüne, yedi ayı tamamladık. Bu süreçte, hiç durmadık. Atakum Belediyesi’ni toplamaya çalışıyoruz ve toparlayacağız. Buna inanıyorum. İlk günkü, seçim çalışmalarımdaki heyecanımı aynı şekilde taşıyorum. Bütün heyecanımız, memleketimizi ayağa kaldırmak için ve bütün enerjimizi, öncelikli olarak ulaşım sorununu çözmek için kullanıyoruz. Sorunu, temelinden çözmeye çalışıyoruz. Sürdürülebilir projeler oluşturmaya çalışıyoruz. Çok yakında tamamen Fen İşleri Müdürlüğü’ne taşınmış olacağım. Bir aydır Fen İşleri Müdürlüğü’ndeyim. Gelecek olan muhtarlarımıza da, randevu olayını kapattık. Beni kim ararsa arasın ‘Fen İşleri’ndeyim, Makine İkmal’deyim, buraya gelin’ diyeceğim. Bir aradayken bunları söylemem gerekiyordu. Hepinizi çok seviyorum. Saygılar sunuyorum. Muhtarlar Günü’nüzü tekrar kutluyorum” dedi.
19 Ekim Muhtarlar Günü’nde kentteki muhtarlarla bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, belediye çalışmaları hakkında “Sürdürülebilir projeler oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, kentteki muhtarlarla Çakırlar Korusu Tesisi’nde bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Türkel, Atakum’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

“İLK GÜNKÜ HEYECANIMI TAŞIYORUM”
Başkan Türkel, konuşmasında göreve geldiği günden itibaren Atakum’u yaşam standartları yüksek bir kent haline getirme hedefiyle hareket ettiklerini belirterek dayanışma vurgusu yaptı. Başkan Türkel, saha çalışmalarıyla kent için kalıcı çözümler ve sürdürülebilir projeler üreteceklerine dikkat çekerek “Demokrasimizin temel taşı, komşularımıza hizmet etmeyi görev edinen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Belediye Başkanı seçildiğimizden bugüne, yedi ayı tamamladık. Bu süreçte, hiç durmadık. Atakum Belediyesi’ni toplamaya çalışıyoruz ve toparlayacağız. Buna inanıyorum. İlk günkü, seçim çalışmalarımdaki heyecanımı aynı şekilde taşıyorum. Bütün heyecanımız, memleketimizi ayağa kaldırmak için ve bütün enerjimizi, öncelikli olarak ulaşım sorununu çözmek için kullanıyoruz. Sorunu, temelinden çözmeye çalışıyoruz. Sürdürülebilir projeler oluşturmaya çalışıyoruz. Çok yakında tamamen Fen İşleri Müdürlüğü’ne taşınmış olacağım. Bir aydır Fen İşleri Müdürlüğü’ndeyim. Gelecek olan muhtarlarımıza da, randevu olayını kapattık. Beni kim ararsa arasın ‘Fen İşleri’ndeyim, Makine İkmal’deyim, buraya gelin’ diyeceğim. Bir aradayken bunları söylemem gerekiyordu. Hepinizi çok seviyorum. Saygılar sunuyorum. Muhtarlar Günü’nüzü tekrar kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.