Vizyon Kuyumcu

Tekkeköy Belediyesi'nden Kalplere Sıcak Dokunuş

Samsun 28.01.2024 - 14:45, Güncelleme: 28.01.2024 - 14:45
 

Tekkeköy Belediyesi'nden Kalplere Sıcak Dokunuş

Tekkeköy Belediyesi, yaşam şartları olumsuz olan atıl vaziyetteki evi yeniledi. Necati Ak, "Kapımız oldu, penceremiz oldu, sırtımız ısınmaya başladı" dedi. Başkan Hasan Togar ise, "Bizlerin görevi insanlara dokunmak" diye konuştu.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yazılar Mahallesi'nde yaşayan 69 yaşındaki Necati Ak'ın fiziki yapısı nedeniyle yaşam şartları olumsuz olan atıl vaziyetteki evi Tekkeköy Belediyesi'nce yenilendi. Çatısı olmayan, kapısı ve penceresinden soğuk ayazın girdiği şimdi ise yepyeni mutfağı, tertemiz yaşam konforu ile sobanın sıcacık yuvaya dönüştürdüğü evde Necati Ak hayatını sürdürüyor. SICACIK YUVAMIZ OLDU Atıl vaziyetteki evi Tekkeköy Belediyesi'nin yenilediği söyleyen Necati Ak, "Perişan haldeydi evimiz. Cam yoktu, pencere yoktu, çatı yoktu. Akşam eve geldiğimizde battaniyeye sarılıp yatardık. Soba bile fayda etmiyordu. Şimdi kapımız oldu, penceremiz oldu. Allah razı olsun, belediye yaptı. Sırtımız ısınmaya başladı. Allah razı olsun, belediye yemeğimi de getiriyor. Elektrik faturasını Başkanımız Hasan Togar ödüyor. Teşekkür ediyorum" dedi. HERKESİN BİR HAYALİ VARDIR Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, Necati Ak ve ailesini sıcacık yuvalarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Togar, "Rabbim bizlere fiziki yapısı nedeniyle yaşam şartları olumsuz olan yerlerde yaşamak zorunda kalan insanların hayatlarına dokunmayı nasip etsin. Böyle ulvi görevler herkese nasip olmaz. Allah bunu bize nasip etmiş. Herkesin bir hayali vardır. Yaşadığı yerdeki insanlara dokunmak gibi" diye konuştu. GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ Başkan Hasan Togar, "Gönül birlikteliği kurduğumuz insanlarımızın her durumda yanlarında olmak için çaba gösteriyoruz. İnsanlarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizim için en büyük mutluluk, en güzel duygu. Bizlerin görevi de uzatılan eli geri çevirmeden ilk günkü aşkla tüm bireylere hizmet etmektir. Bu görevimizin bilinci ile elimizden gelen tüm gayretimizle ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Tekkeköy Belediyesi, yaşam şartları olumsuz olan atıl vaziyetteki evi yeniledi. Necati Ak, "Kapımız oldu, penceremiz oldu, sırtımız ısınmaya başladı" dedi. Başkan Hasan Togar ise, "Bizlerin görevi insanlara dokunmak" diye konuştu.

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yazılar Mahallesi'nde yaşayan 69 yaşındaki Necati Ak'ın fiziki yapısı nedeniyle yaşam şartları olumsuz olan atıl vaziyetteki evi Tekkeköy Belediyesi'nce yenilendi. Çatısı olmayan, kapısı ve penceresinden soğuk ayazın girdiği şimdi ise yepyeni mutfağı, tertemiz yaşam konforu ile sobanın sıcacık yuvaya dönüştürdüğü evde Necati Ak hayatını sürdürüyor.

SICACIK YUVAMIZ OLDU
Atıl vaziyetteki evi Tekkeköy Belediyesi'nin yenilediği söyleyen Necati Ak, "Perişan haldeydi evimiz. Cam yoktu, pencere yoktu, çatı yoktu. Akşam eve geldiğimizde battaniyeye sarılıp yatardık. Soba bile fayda etmiyordu. Şimdi kapımız oldu, penceremiz oldu. Allah razı olsun, belediye yaptı. Sırtımız ısınmaya başladı. Allah razı olsun, belediye yemeğimi de getiriyor. Elektrik faturasını Başkanımız Hasan Togar ödüyor. Teşekkür ediyorum" dedi.

HERKESİN BİR HAYALİ VARDIR
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise, Necati Ak ve ailesini sıcacık yuvalarına kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Togar, "Rabbim bizlere fiziki yapısı nedeniyle yaşam şartları olumsuz olan yerlerde yaşamak zorunda kalan insanların hayatlarına dokunmayı nasip etsin. Böyle ulvi görevler herkese nasip olmaz. Allah bunu bize nasip etmiş. Herkesin bir hayali vardır. Yaşadığı yerdeki insanlara dokunmak gibi" diye konuştu.

GÖNÜL BİRLİKTELİĞİ
Başkan Hasan Togar, "Gönül birlikteliği kurduğumuz insanlarımızın her durumda yanlarında olmak için çaba gösteriyoruz. İnsanlarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizim için en büyük mutluluk, en güzel duygu. Bizlerin görevi de uzatılan eli geri çevirmeden ilk günkü aşkla tüm bireylere hizmet etmektir. Bu görevimizin bilinci ile elimizden gelen tüm gayretimizle ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.