Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis Kayseri Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Spor 09.07.2024 - 23:45, Güncelleme: 09.07.2024 - 23:47
 

Thomas Reis Kayseri Kamp Çalışmalarını Değerlendirdi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ‘Kayseri 1’inci Etap Kamp’ çalışmalarını değerlendirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayseri’de gerçekleştirilen 1’inci etap kamp çalışmalarını değerlendiren Samsunspor’un Hocası Thomas Reis, “Kayseri kamp etabı çalışmalarımızda yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda antrenman programlarımızı uyguluyoruz. Bizimle beraber olan genç oyuncularımız var. Genç oyuncularımızın bu süreçte öğrenmeleri gereken çok fazla şey var. Tecrübeli oyuncularımız, onlardan büyük ağabeyleri var. Onların tecrübelerinden istifade etmeleri gerekiyor. Kesinlikle iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Biraz daha da iyi olmaları gerekiyor ve bunu da sağlayacak olurlarsa gelecek anlamda Samsunspor’a çok ciddi katkıda bulunacak oyuncular elde etmiş olacağız” diye konuştu. ‘ÇALIŞMALARIMIZI ÇOK CİDDİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ’ Ayrıca taraftarına Kayseri kapsamında seslenen Thomas Reis, “Taraftarımıza da şu mesajı vermek istiyorum: Burada çalışmalarımız başladı ve çok fazla çalışıyoruz. Ofansif ve defansif anlamda ve geçiş oyunuyla birlikte çalışmalarımızı çok ciddi bir şekilde sürdürüyoruz. Samsun’a da hazırlıklı bir şekilde döneceğimize inanıyorum. En kısa zamanda da taraftarımızla buluşmayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ‘Kayseri 1’inci Etap Kamp’ çalışmalarını değerlendirdi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kayseri’de gerçekleştirilen 1’inci etap kamp çalışmalarını değerlendiren Samsunspor’un Hocası Thomas Reis, “ Kayseri kamp etabı çalışmalarımızda yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda antrenman programlarımızı uyguluyoruz. Bizimle beraber olan genç oyuncularımız var. Genç oyuncularımızın bu süreçte öğrenmeleri gereken çok fazla şey var. Tecrübeli oyuncularımız, onlardan büyük ağabeyleri var. Onların tecrübelerinden istifade etmeleri gerekiyor. Kesinlikle iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Biraz daha da iyi olmaları gerekiyor ve bunu da sağlayacak olurlarsa gelecek anlamda Samsunspor’a çok ciddi katkıda bulunacak oyuncular elde etmiş olacağız” diye konuştu.

‘ÇALIŞMALARIMIZI ÇOK CİDDİ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ’
Ayrıca taraftarına Kayseri kapsamında seslenen Thomas Reis, “Taraftarımıza da şu mesajı vermek istiyorum: Burada çalışmalarımız başladı ve çok fazla çalışıyoruz. Ofansif ve defansif anlamda ve geçiş oyunuyla birlikte çalışmalarımızı çok ciddi bir şekilde sürdürüyoruz. Samsun’a da hazırlıklı bir şekilde döneceğimize inanıyorum. En kısa zamanda da taraftarımızla buluşmayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.