Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis: ‘Kazandığımız İçin Mutluyuz’

Spor 02.09.2024 - 09:13, Güncelleme: 02.09.2024 - 09:15
 

Thomas Reis: ‘Kazandığımız İçin Mutluyuz’

Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Almış olduğumuz galibiyetten ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘ÇOK NET OYNADI VE ÜÇ GOL BULDUK’ Takım olarak çok iyi bir maç çıkardık diyebilirim vurgusu yapan. Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis,” Bizim oynadığımız üçüncü maçtı ve geçen hafta herhangi bir maç oynamamıştık. Tabii ki bu maçı oynamak kesinlikle kolay olmadı. Takımım çok iyi bir performans gösterdi; çok net oynadı ve üç gol bulduk. Rakibimize sadece iki pozisyon verdik ve biz çok daha fazla pozisyona girdik. Marius’un atmış olduğu golden ötürü de kendisi adına çok mutlu oldum. 3 puan alarak galip gelmemiz ve Samsun’a döndüğümüz için de çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Almış olduğumuz galibiyetten ötürü çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

‘ÇOK NET OYNADI VE ÜÇ GOL BULDUK’
Takım olarak çok iyi bir maç çıkardık diyebilirim vurgusu yapan. Yılport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis,” Bizim oynadığımız üçüncü maçtı ve geçen hafta herhangi bir maç oynamamıştık. Tabii ki bu maçı oynamak kesinlikle kolay olmadı. Takımım çok iyi bir performans gösterdi; çok net oynadı ve üç gol bulduk. Rakibimize sadece iki pozisyon verdik ve biz çok daha fazla pozisyona girdik. Marius’un atmış olduğu golden ötürü de kendisi adına çok mutlu oldum. 3 puan alarak galip gelmemiz ve Samsun’a döndüğümüz için de çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.