Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis’den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Spor 20.10.2024 - 23:52, Güncelleme: 20.10.2024 - 23:52
 

Thomas Reis’den Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi

Yıport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu haftaki rakibimiz olan Fenerbahçe karşısında 2 kez geri düşmemize rağmen karşılık verip, maça tutunduğumuz için mutluyuz” dedi.

Maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Yıport  Samsunspor’un  Teknik Direktörü Thomas Reis Thomas Reis, oyuncularının gösterdiği performans ve sonuçtan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncularına mücadeleleri için teşekkür eden Teknik Direktör Thomas Reis, “Takım olarak çok iyi performans gösterdik. Taraftarımızın önünde de istediğimiz oyunu oynadık diyebiliriz. İlk yarıda sakin kalamadık. Yeteri kadar özgüvenli oynayamadık. İkinci yarıda daha iyi performans gösterdik” şeklinde konuştu. ALDIĞIMIZ BİR PUANDAN ÖTÜRÜ MUTLUYUZ’ Fenerbahçe çok zor ve iyi bir takımın olduğunu hatırlatan Thomas Reis,“Böyle bir rakibe karşı 2 kere geriden gelip maça tutunmak kolay olmadı. Bu nedenle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız bir puandan ötürü mutluyuz. İlk yediğimiz golde takım olarak güzel reaksiyon gösteremedik. Göztepe mücadelesinde de taç pozisyonundan benzer bir gol yemiştik. Böyle basit goller yemememiz ve daha dikkatli olmamız gerekiyor. Fenerbahçe’nin girdiği bir pozisyon değil de bizim yediğimiz bir goldü. Bunları da çalışıp düzelteceğiz” diye konuştu. Haber: Köksal ÖNER
Yıport Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Bu haftaki rakibimiz olan Fenerbahçe karşısında 2 kez geri düşmemize rağmen karşılık verip, maça tutunduğumuz için mutluyuz” dedi.

Maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Yıport  Samsunspor’un  Teknik Direktörü Thomas Reis Thomas Reis, oyuncularının gösterdiği performans ve sonuçtan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncularına mücadeleleri için teşekkür eden Teknik Direktör Thomas Reis, “Takım olarak çok iyi performans gösterdik. Taraftarımızın önünde de istediğimiz oyunu oynadık diyebiliriz. İlk yarıda sakin kalamadık. Yeteri kadar özgüvenli oynayamadık. İkinci yarıda daha iyi performans gösterdik” şeklinde konuştu.

ALDIĞIMIZ BİR PUANDAN ÖTÜRÜ MUTLUYUZ’
Fenerbahçe çok zor ve iyi bir takımın olduğunu hatırlatan Thomas Reis,“Böyle bir rakibe karşı 2 kere geriden gelip maça tutunmak kolay olmadı. Bu nedenle oyuncularıma teşekkür ediyorum. Fenerbahçe’ye karşı aldığımız bir puandan ötürü mutluyuz. İlk yediğimiz golde takım olarak güzel reaksiyon gösteremedik. Göztepe mücadelesinde de taç pozisyonundan benzer bir gol yemiştik. Böyle basit goller yemememiz ve daha dikkatli olmamız gerekiyor. Fenerbahçe’nin girdiği bir pozisyon değil de bizim yediğimiz bir goldü. Bunları da çalışıp düzelteceğiz” diye konuştu.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.