Vizyon Kuyumcu

Thomas Reis’den Göztepe Maçı Değerlendirmesi

Spor 28.09.2024 - 19:50, Güncelleme: 28.09.2024 - 23:00
 

Thomas Reis’den Göztepe Maçı Değerlendirmesi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 4-3'lük skorla kazanılan Göztepe A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakibi karşında geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasını bildiklerini hatırlatan Yılport  Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Kesinlikle zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımla konuştuğumda maçın çok zor geçeceğini, kolay olmayacağını söylemiştim. Sahada da öyle oldu. İlk yarıda çok iyi bir oyun sergilememize rağmen ne yazık ki rakibimize üç gol hediye ettik. Hata demek istemiyorum çünkü onlara üç golü adeta verdik. İlk yarıda çok iyi oynadık ve fırsatlar da yakaladık.” diye konuştu.   ‘MUTLU SONA ULAŞAN TARAF BİZ OLDUK’ Her maçta oldu gibi bu karşılaşmadan da galip ayrıldıklarının altını çizen Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Şimdi bunu söylemek kolay görünebilir, ama ben kesinlikle inancımı hiç kaybetmedim. Maç oynanırken işler kolay değildi, ancak takım olarak inanılmaz bir mentalite gösterdik. O disiplinden hiç kopmadık, golleri bulduk ve mutlu sona ulaşan taraf biz olduk. Takımımı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bugün yanımızda olan ve hiç susmayan taraftarlarımıza bu güzel galibiyeti hediye ediyorum.” ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 4-3'lük skorla kazanılan Göztepe A.Ş. müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakibi karşında geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasını bildiklerini hatırlatan Yılport  Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Kesinlikle zor bir maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımla konuştuğumda maçın çok zor geçeceğini, kolay olmayacağını söylemiştim. Sahada da öyle oldu. İlk yarıda çok iyi bir oyun sergilememize rağmen ne yazık ki rakibimize üç gol hediye ettik. Hata demek istemiyorum çünkü onlara üç golü adeta verdik. İlk yarıda çok iyi oynadık ve fırsatlar da yakaladık.” diye konuştu.
 
‘MUTLU SONA ULAŞAN TARAF BİZ OLDUK’
Her maçta oldu gibi bu karşılaşmadan da galip ayrıldıklarının altını çizen Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, “Şimdi bunu söylemek kolay görünebilir, ama ben kesinlikle inancımı hiç kaybetmedim. Maç oynanırken işler kolay değildi, ancak takım olarak inanılmaz bir mentalite gösterdik. O disiplinden hiç kopmadık, golleri bulduk ve mutlu sona ulaşan taraf biz olduk. Takımımı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Bugün yanımızda olan ve hiç susmayan taraftarlarımıza bu güzel galibiyeti hediye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.