Vizyon Kuyumcu

Toyota’dan Parası Olmayana Yüzde 100 Kredi

Ekonomi 16.07.2024 - 11:39, Güncelleme: 16.07.2024 - 11:39
 

Toyota’dan Parası Olmayana Yüzde 100 Kredi

Dünyanın en büyük otomobil markalarından olan Toyota kaçırılmayacak bir kampanyaya imza attı.

Türkiye'de özellikle 2020 yılı sonrasında fahiş düzeyde artan otomobil fiyatları, çoğu vatandaşın araç sahibi olamamasına neden oluyor. Bu zorlu süreçte Türkiye otomotiv sektöründeki payını büyütmek isteyen Toyota dev bir kampanyaya imza attı. Yapılan kampanya kapsamında müşterilere yüzde 100 kredi imkanı sağlanıyor. Otomotiv devi Toyota tarafından başlatılan bu kampanyayı Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olacak. Toyota'nın en çok merak edilen modellerinden birisi olan Proace City'ye bu kampanya sayesinde sahip olabilirsiniz. Müşterisine yüzde 100 kredi imkanı sağlanan Proace City'nin farklı versiyonları da kampanyaya dahil edilen modeller arasında. Kampanya ile birlikte modellerin fiyat listeleri de güncellendi. Toyota’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ALJ Finans tarafından sunulan tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL Peşinat ile %100’e kadar kredi avantajı sunulmaktadır. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır. 31 Temmuz'da sona erecek olan kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Toyota'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Dünyanın en büyük otomobil markalarından olan Toyota kaçırılmayacak bir kampanyaya imza attı.

Türkiye'de özellikle 2020 yılı sonrasında fahiş düzeyde artan otomobil fiyatları, çoğu vatandaşın araç sahibi olamamasına neden oluyor.

Bu zorlu süreçte Türkiye otomotiv sektöründeki payını büyütmek isteyen Toyota dev bir kampanyaya imza attı. Yapılan kampanya kapsamında müşterilere yüzde 100 kredi imkanı sağlanıyor.

Otomotiv devi Toyota tarafından başlatılan bu kampanyayı Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olacak.

Toyota'nın en çok merak edilen modellerinden birisi olan Proace City'ye bu kampanya sayesinde sahip olabilirsiniz. Müşterisine yüzde 100 kredi imkanı sağlanan Proace City'nin farklı versiyonları da kampanyaya dahil edilen modeller arasında. Kampanya ile birlikte modellerin fiyat listeleri de güncellendi.

Toyota’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ALJ Finans tarafından sunulan tüzel müşteriler ve şahıs şirketleri (KKDF muafiyetli) için binek ve hafif ticari araç modellerinde, bireysel müşteriler için hafif ticari araç modellerinde 10.000 TL Peşinat ile %100’e kadar kredi avantajı sunulmaktadır. Kredi başvurusu esnasında ALJ Finans’ın güncel fiyatlama koşulları ve uygulamaları geçerli olacaktır.

31 Temmuz'da sona erecek olan kampanya hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için Toyota'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.