Vizyon Kuyumcu

Ümit Özdağ'dan Polat Ailesiyle İlgili Şok İddia

Siyaset 07.09.2024 - 14:58, Güncelleme: 07.09.2024 - 14:58
 

Ümit Özdağ'dan Polat Ailesiyle İlgili Şok İddia

Ümit Özdağ'dan zehir zemberek Polat ailesi açıklaması geldi. Özdağ, tahliye kararına dair bildiği şeyler olduğunu ancak söyleyemediğini belirtti.

Kara para aklama suçlamasıyla 40’ar yıla kadar hapis cezası talep edilen Dilan ve Engin Polat çifti dahil 28 sanığın yargılandığı davada, tüm sanıklar tahliye edildi. Dün görülen duruşmada Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliye edilmesi, gündeme bomba gibi düştü. "NASIL ÇIKTIKLARINI BİLİYORUM" Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Hapishaneden nasıl çıktıklarını biliyorum, ama ne yazık ki bunu paylaşamıyorum. 85 yaşındaki kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyve toplayarak geçinmeye çalışan bir ülkede, siz ve benzerleriniz görgüsüz zenginlikleriyle devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz” dedi. "SİZ HALK DÜŞMANISINIZ" Özdağ, paylaşımının devamında şunları kaydetti: "Kötü örnek olarak bir çok Türk gencinin hayatını karartınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiç bir yanları yok. Özenmeniz gereken bunlar değil her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz bunları değil emeği ve aklı ile kazananları örnek alın"       Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede hak etmediğiniz ve… pic.twitter.com/GwJCvDlhu2— Ümit Özdağ (@umitozdag) September 7, 2024
Ümit Özdağ'dan zehir zemberek Polat ailesi açıklaması geldi. Özdağ, tahliye kararına dair bildiği şeyler olduğunu ancak söyleyemediğini belirtti.

Kara para aklama suçlamasıyla 40’ar yıla kadar hapis cezası talep edilen Dilan ve Engin Polat çifti dahil 28 sanığın yargılandığı davada, tüm sanıklar tahliye edildi. Dün görülen duruşmada Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliye edilmesi, gündeme bomba gibi düştü.

"NASIL ÇIKTIKLARINI BİLİYORUM"
Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Hapishaneden nasıl çıktıklarını biliyorum, ama ne yazık ki bunu paylaşamıyorum. 85 yaşındaki kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyve toplayarak geçinmeye çalışan bir ülkede, siz ve benzerleriniz görgüsüz zenginlikleriyle devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz” dedi.

"SİZ HALK DÜŞMANISINIZ"
Özdağ, paylaşımının devamında şunları kaydetti:

"Kötü örnek olarak bir çok Türk gencinin hayatını karartınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiç bir yanları yok. Özenmeniz gereken bunlar değil her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz bunları değil emeği ve aklı ile kazananları örnek alın"

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.