Vizyon Kuyumcu

Whatsapp’tan Para Kazandıran Özellik!

Teknoloji 16.09.2024 - 11:10, Güncelleme: 16.09.2024 - 11:10
 

Whatsapp’tan Para Kazandıran Özellik!

WhatsApp’ın Android beta sürümünde keşfedilen bu yeni özellik, topluluk yöneticilerini ilgilendiriyor. Artık topluluk devri mümkün olacak!

WhatsApp, Android beta kullanıcıları için dikkat çekici bir özellik üzerinde çalışıyor. “2.24.19.34” versiyon numaralı beta sürümünde ortaya çıkan bu özellikle, topluluk yöneticileri artık kurdukları WhatsApp topluluklarını başka kullanıcılara devredebilecek. DEVİR SIRASINDA YETKİLER KORUNACAK WhatsApp’ın yeni özelliği sayesinde topluluk sahipleri, büyüttükleri toplulukları başkalarına aktarma imkanı bulacak. Devir işlemi sırasında, eski yönetici tekrardan yönetici pozisyonunu koruyacak. Bu, devreden kişinin topluluk üzerindeki haklarını hemen kaybetmeyeceği anlamına geliyor. YENİ YÖNETİCİ ESKİ YÖNETİCİLERİ ÇIKARABİLECEK Devir işlemi tamamlandıktan sonra, yeni yönetici eski yöneticileri görevden alabilecek. Bu işlem, kullanıcılar arasında yapılan anlaşmalar doğrultusunda gerçekleşecek. Böylece toplulukların kontrolü daha esnek ve kullanıcı dostu bir hale gelecek. TOPLULUKLAR ARTIK DEVRALINABİLECEK Bu yeni özellikle, topluluk yöneticileri topluluklarını başka kullanıcılara devrederek, topluluklarıyla ilgili fırsatlar yaratabilecek. Özellikle topluluklarını büyüten kullanıcılar için bu, topluluklarından para kazanma fırsatı anlamına gelebilir.
WhatsApp’ın Android beta sürümünde keşfedilen bu yeni özellik, topluluk yöneticilerini ilgilendiriyor. Artık topluluk devri mümkün olacak!

WhatsApp, Android beta kullanıcıları için dikkat çekici bir özellik üzerinde çalışıyor. “2.24.19.34” versiyon numaralı beta sürümünde ortaya çıkan bu özellikle, topluluk yöneticileri artık kurdukları WhatsApp topluluklarını başka kullanıcılara devredebilecek.

DEVİR SIRASINDA YETKİLER KORUNACAK
WhatsApp’ın yeni özelliği sayesinde topluluk sahipleri, büyüttükleri toplulukları başkalarına aktarma imkanı bulacak. Devir işlemi sırasında, eski yönetici tekrardan yönetici pozisyonunu koruyacak. Bu, devreden kişinin topluluk üzerindeki haklarını hemen kaybetmeyeceği anlamına geliyor.

YENİ YÖNETİCİ ESKİ YÖNETİCİLERİ ÇIKARABİLECEK
Devir işlemi tamamlandıktan sonra, yeni yönetici eski yöneticileri görevden alabilecek. Bu işlem, kullanıcılar arasında yapılan anlaşmalar doğrultusunda gerçekleşecek. Böylece toplulukların kontrolü daha esnek ve kullanıcı dostu bir hale gelecek.

TOPLULUKLAR ARTIK DEVRALINABİLECEK
Bu yeni özellikle, topluluk yöneticileri topluluklarını başka kullanıcılara devrederek, topluluklarıyla ilgili fırsatlar yaratabilecek. Özellikle topluluklarını büyüten kullanıcılar için bu, topluluklarından para kazanma fırsatı anlamına gelebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.