Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Gülmeli Mi, Ağlamalı Mı?

Haber kanalları ve sosyal medyadan AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın; Türkiye'nin İsrail'in hedefinde olduğunu söylediklerini öğreniyoruz. Milli Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile siyaset yapıp da Siyonizm’in Büyük İsrail Projesini (BİP), bu projenin bizim Güneydoğu illerini de kapsadığını ve (BOP)un Büyük İsrail Projesinin kamufle edilmiş sembolü olduğunu bilmeyen yoktur. Dolaysı ile Milli Görüş çizgisinde 30 sene kalan Sayın Erdoğan'ın, ülkemizin Siyonizm’in hedefinde olduğunu bilmemesi söz konusu olamaz.  * Sayın Erdoğan BOP'un Éşbaşkanı olurken de bu gerçek biliniyordu.  * Ülkemizi de hedefe alan BOP un Eşbaşkanlığı uhdesine verildiğinde bunun büyük bir başarı olarak takdim edilirken de bu gerçek biliniyordu.  * İsrail'in geleceğinin tehdit edilmesinden Türkiye razı olmaz denilirken de İsrail'in düşman olduğu biliyordu.  * İsrail'e her gün gemiler dolusu stratejik malzeme gönderilirken bu malzemelerden yapılan silah ve mühimmatın yeri ve zamanı gelince bize karşı kullanılacağı da biliniyordu.  * Komşu din kardeşlerimizi vuran İsrail savaş uçaklarının benzinlerini ülkemiz üzerinden temin ettikleri ve Ortadoğu’da işleri bitince bizim ülkemizi hedefe alacakları da herkesin bildiği bir şeydi.  * İsrail'in güvenliği için Kürecik'e füze savunma sistemi kurulurken de bunlar biliniyordu. Bütün bu bilinenlere karşın ne tedbir alındı? İsrail ile diplomatik ilişkiler kesildi mi? Ticaret durduruldu mu? BOP Eşbaşkanlığı iade edildi mi? Kürecik'teki füze savunma sistemi devre dışı bırakıldı mi? Filistini vurmak için kullanılan İncirlik Hava kapatıldı mı? İsrail'e gemiler dolusu her gün gönderilen sevkiyat durduruldu mu? El cevap Hayır. Şimdi, bütün bunlar biliniyor iken Sayın  Erdoğan'ın; yetkisi ve sorumluluğu olmayan sıradan vatandaş gibi "Türkiye'nin İsrail'in hedefinde olduğunu" söylemesine gülelim mi, ağlayalım mı? Bu beyanlarının; yeniden kendi özüne dönmesinin işareti olması dua ve dileklerimle. 
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2024 - Pazartesi
Nuri Başar

Gülmeli Mi, Ağlamalı Mı?

Haber kanalları ve sosyal medyadan AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın; Türkiye'nin İsrail'in hedefinde olduğunu söylediklerini öğreniyoruz.

Milli Görüş lideri Merhum Necmettin Erbakan Hoca ile siyaset yapıp da Siyonizm’in Büyük İsrail Projesini (BİP), bu projenin bizim Güneydoğu illerini de kapsadığını ve (BOP)un Büyük İsrail Projesinin kamufle edilmiş sembolü olduğunu bilmeyen yoktur. Dolaysı ile Milli Görüş çizgisinde 30 sene kalan Sayın Erdoğan'ın, ülkemizin Siyonizm’in hedefinde olduğunu bilmemesi söz konusu olamaz.

 * Sayın Erdoğan BOP'un Éşbaşkanı olurken de bu gerçek biliniyordu.

 * Ülkemizi de hedefe alan BOP un Eşbaşkanlığı uhdesine verildiğinde bunun büyük bir başarı olarak takdim edilirken de bu gerçek biliniyordu.

 * İsrail'in geleceğinin tehdit edilmesinden Türkiye razı olmaz denilirken de İsrail'in düşman olduğu biliyordu.

 * İsrail'e her gün gemiler dolusu stratejik malzeme gönderilirken bu malzemelerden yapılan silah ve mühimmatın yeri ve zamanı gelince bize karşı kullanılacağı da biliniyordu.

 * Komşu din kardeşlerimizi vuran İsrail savaş uçaklarının benzinlerini ülkemiz üzerinden temin ettikleri ve Ortadoğu’da işleri bitince bizim ülkemizi hedefe alacakları da herkesin bildiği bir şeydi.

 * İsrail'in güvenliği için Kürecik'e füze savunma sistemi kurulurken de bunlar biliniyordu.

Bütün bu bilinenlere karşın ne tedbir alındı? İsrail ile diplomatik ilişkiler kesildi mi? Ticaret durduruldu mu? BOP Eşbaşkanlığı iade edildi mi? Kürecik'teki füze savunma sistemi devre dışı bırakıldı mi? Filistini vurmak için kullanılan İncirlik Hava kapatıldı mı? İsrail'e gemiler dolusu her gün gönderilen sevkiyat durduruldu mu? El cevap Hayır.

Şimdi, bütün bunlar biliniyor iken Sayın  Erdoğan'ın; yetkisi ve sorumluluğu olmayan sıradan vatandaş gibi "Türkiye'nin İsrail'in hedefinde olduğunu" söylemesine gülelim mi, ağlayalım mı?

Bu beyanlarının; yeniden kendi özüne dönmesinin işareti olması dua ve dileklerimle. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.