Vizyon Kuyumcu
Tarık Menteşoğlu
Köşe Yazarı
Tarık Menteşoğlu
 

Demir, Samsun'un Önünü Açmalı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bilindiği gibi kanser tedavisi görmekte.   Allah kimseyi hastalıkla sınamasın.   Umuyoruz ki, sayın başkan bu hastalığı en kısa sürede yenerek eski sağlıklı günlerine kavuşacak ve kendisini seven herkesin yüzünü güldürecek.   Sayın Demir inatçı kişiliğiyle tanınır.   Bu hastalığı yeneceğine inancımız tam.   Dualarımızın Sayın Demir'in biran önce iyileşmesi içindir.   Demir yakalandığı hastalık nedeniyle yoğun bir tedavi süreci geçirmekte.   Tedavi için sık aralıklarla Ankara'ya gidip gelmekte.   Bu illet hastalık özellikle Karadeniz Bölgemizde oldukça yaygın.   Karadeniz'de bu kadar yaygın olması geçmişte yaşanan Çernobil faciasına bağlanmakta.   Maalesef ki, Sayın Başkan Demir'de Karadeniz halkının başına bela olan bu illetle mücadele etmekte.   Demir'in artık şapkasını önüne koyma zamanı geldiğini düşünüyorum.   Demir'in yaşadığı tedavisi süreci oldukça zorlu bir süreç...   Ankara'ya tedavi için sürekli gidip gelerek 1 milyon 300 bin nüfuslu şehir sağlıklı yönetilemez.   Sayın Demir'in tedavisine yoğunlaşarak Samsun'un önünü açması gerektiğine inanıyorum.   Samsun'da Demir'in görevini layığıyla yerine getirecek genç başkanlarımız var.   Demir bu şehirde il başkanlığı, belediye başkanlığı ve bakanlık yapmış ve en son büyükşehir belediye başkanı seçilmiştir.   Ama artık bence görevi bırakmalı ve hem şehrin hem de genç belediye başkanlarının önünü açmalıdır.   Mustafa Demir'in, "Ben olmazsam bu şehir yönetilemez" mantığında olduğunu zannetmiyor ve şehrin önünü açmak adına tedavisine yoğunlaşarak görevi artık bırakacağına inanıyorum.   Karadeniz'in incisi, 1 milyon 300 bin nüfusa sahip bir şehri sürekli Ankara'ya tedavi olmak için giden bir ismin yönetmeye kalkması bence şehrin gelişmesi ve büyümesi açısından bir engel oluşturur.   Sayın Mustafa Demir'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederken, artık Samsun'un önünü açmak adına görevi devredeceğine inancım sonsuzdur....
Ekleme Tarihi: 22 Eylül 2022 - Perşembe
Tarık Menteşoğlu

Demir, Samsun'un Önünü Açmalı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, bilindiği gibi kanser tedavisi görmekte.

 

Allah kimseyi hastalıkla sınamasın.

 

Umuyoruz ki, sayın başkan bu hastalığı en kısa sürede yenerek eski sağlıklı günlerine kavuşacak ve kendisini seven herkesin yüzünü güldürecek.

 

Sayın Demir inatçı kişiliğiyle tanınır.

 

Bu hastalığı yeneceğine inancımız tam.

 

Dualarımızın Sayın Demir'in biran önce iyileşmesi içindir.

 

Demir yakalandığı hastalık nedeniyle yoğun bir tedavi süreci geçirmekte.

 

Tedavi için sık aralıklarla Ankara'ya gidip gelmekte.

 

Bu illet hastalık özellikle Karadeniz Bölgemizde oldukça yaygın.

 

Karadeniz'de bu kadar yaygın olması geçmişte yaşanan Çernobil faciasına bağlanmakta.

 

Maalesef ki, Sayın Başkan Demir'de Karadeniz halkının başına bela olan bu illetle mücadele etmekte.

 

Demir'in artık şapkasını önüne koyma zamanı geldiğini düşünüyorum.

 

Demir'in yaşadığı tedavisi süreci oldukça zorlu bir süreç...

 

Ankara'ya tedavi için sürekli gidip gelerek 1 milyon 300 bin nüfuslu şehir sağlıklı yönetilemez.

 

Sayın Demir'in tedavisine yoğunlaşarak Samsun'un önünü açması gerektiğine inanıyorum.

 

Samsun'da Demir'in görevini layığıyla yerine getirecek genç başkanlarımız var.

 

Demir bu şehirde il başkanlığı, belediye başkanlığı ve bakanlık yapmış ve en son büyükşehir belediye başkanı seçilmiştir.

 

Ama artık bence görevi bırakmalı ve hem şehrin hem de genç belediye başkanlarının önünü açmalıdır.

 

Mustafa Demir'in, "Ben olmazsam bu şehir yönetilemez" mantığında olduğunu zannetmiyor ve şehrin önünü açmak adına tedavisine yoğunlaşarak görevi artık bırakacağına inanıyorum.

 

Karadeniz'in incisi, 1 milyon 300 bin nüfusa sahip bir şehri sürekli Ankara'ya tedavi olmak için giden bir ismin yönetmeye kalkması bence şehrin gelişmesi ve büyümesi açısından bir engel oluşturur.

 

Sayın Mustafa Demir'in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederken, artık Samsun'un önünü açmak adına görevi devredeceğine inancım sonsuzdur....

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.