Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Dürüstlük Lafla Olmuyor

Bu sabah sosyal medyadan bir televizyon kanalında yapılan açık oturumda; kullanım süresi bitmiş iki eski tüfeğin ve onlara cevap veren bir kardeşimizin konuşma kaydı gönderildi. Konuşmacılardan Hasan Hüseyin Ceylan; Erbakan Hocanın kendisine verdiği özel derste "Allah (c.c.) bize doğru olun demiyor, doğru olanlarla beraber olun diyor" dediğini ve Saadet Partisinin CHP ile seçim işbirliği yaparak eğrilerle beraber olduğunu ifade ediyor. Şevki Yılmaz ise, aynı gerekçe ile Saadet Partisinin Erbakan Hocanın çizgisinden sapığını ve Bizans zihniyeti ile beraber olduğunu söylüyor. Aynı paylaşımda bunlara gerekli cevap verilmiş. * Her şeyden önce bunlar daha Hoca hayatta iken çizgi kayması yaşayan ve ona ihanet eden güruhta yer alan insanlar. Cennetmekân Erbakan Hoca'nın sözleri o güruh için bu kadar önemli ise daha sağlığında ve tamda dâvâsını iktidar yapma noktasına getirdiği bir anda neden ona ihanet ettiler? * Hoca size doğrularla beraber olun demişse ve siz de bunu doğru anlamışsanız ve Saadet Partisinin seçimlere CHP ile birlikte girmesi doğru değilse, Hocanın CHP ile iktidar ortağı olmasına ne gibi bir yalan uyduracaksınız? * Bugüne kadar Hocanın ilkelerinden taviz vermeyen Saadet Partisi CHP ile seçim işbirliği yaparak Bizans zihniyetinin yanında yer almış ise, bu güne kadar AB üyeliği uğruna yüzlerce kanunun maddesini inanç değerlerimizle çelişkili olarak değiştiren ve İsrail ile ortak stratejileri olduğunu defalarca ilan eden AKP hangi cenahta yer alıyor? Biz sizleri çok iyi biliyoruz. Sizin derdiniz CHP değil, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi. Bu haliniz, Milli Görüşün bu kadar baskı  ve zulme rağmen TBMM de 10 (On) Milletvekili ile temsil ediliyor olmasına tahammül edememenin  dışa vurumu. Ya, Allah (c.c.) aşkına biraz dürüst olun. Hem sağlığında Necmettin Erbakan Hocaya ihanet edeceksiniz, hem de şimdi onun sözlerini siyasi malzeme olarak kullanarak AKP de kendinize yer arayacaksınız. Biz söylenen sözden önce onu kimin söylediğine bakıyoruz.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi
Nuri Başar

Dürüstlük Lafla Olmuyor

Bu sabah sosyal medyadan bir televizyon kanalında yapılan açık oturumda; kullanım süresi bitmiş iki eski tüfeğin ve onlara cevap veren bir kardeşimizin konuşma kaydı gönderildi.

Konuşmacılardan Hasan Hüseyin Ceylan; Erbakan Hocanın kendisine verdiği özel derste "Allah (c.c.) bize doğru olun demiyor, doğru olanlarla beraber olun diyor" dediğini ve Saadet Partisinin CHP ile seçim işbirliği yaparak eğrilerle beraber olduğunu ifade ediyor. Şevki Yılmaz ise, aynı gerekçe ile Saadet Partisinin Erbakan Hocanın çizgisinden sapığını ve Bizans zihniyeti ile beraber olduğunu söylüyor. Aynı paylaşımda bunlara gerekli cevap verilmiş.

* Her şeyden önce bunlar daha Hoca hayatta iken çizgi kayması yaşayan ve ona ihanet eden güruhta yer alan insanlar. Cennetmekân Erbakan Hoca'nın sözleri o güruh için bu kadar önemli ise daha sağlığında ve tamda dâvâsını iktidar yapma noktasına getirdiği bir anda neden ona ihanet ettiler?

* Hoca size doğrularla beraber olun demişse ve siz de bunu doğru anlamışsanız ve Saadet Partisinin seçimlere CHP ile birlikte girmesi doğru değilse, Hocanın CHP ile iktidar ortağı olmasına ne gibi bir yalan uyduracaksınız?

* Bugüne kadar Hocanın ilkelerinden taviz vermeyen Saadet Partisi CHP ile seçim işbirliği yaparak Bizans zihniyetinin yanında yer almış ise, bu güne kadar AB üyeliği uğruna yüzlerce kanunun maddesini inanç değerlerimizle çelişkili olarak değiştiren ve İsrail ile ortak stratejileri olduğunu defalarca ilan eden AKP hangi cenahta yer alıyor?

Biz sizleri çok iyi biliyoruz. Sizin derdiniz CHP değil, Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi. Bu haliniz, Milli Görüşün bu kadar baskı  ve zulme rağmen TBMM de 10 (On) Milletvekili ile temsil ediliyor olmasına tahammül edememenin  dışa vurumu.

Ya, Allah (c.c.) aşkına biraz dürüst olun. Hem sağlığında Necmettin Erbakan Hocaya ihanet edeceksiniz, hem de şimdi onun sözlerini siyasi malzeme olarak kullanarak AKP de kendinize yer arayacaksınız.

Biz söylenen sözden önce onu kimin söylediğine bakıyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.