Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Ezberletilmiş Acziyet

Hakkın karşı konulmaz bir gücü vardır. Hakkın karşısında batıl olan her şey acze düşmeye ve yok olmaya mahkumdur. Batıl zihniyetler bu gerçeği bildikleri için acze düştükleri zaman ne yapacaklarına dair strateji geliştirmiş ve bunu taraftarlarına ezberletmişler. Biz buna "Ezberletilmiş acziyet" diyoruz. Ne zaman iktidarın inanç değerlerimiz ile örtüşmeyen, hatta İslâmi kurallarla taban tabana zıt işleri gündeme gelse; iktidar taraftarı olan arkadaşlar rahatsız oluyor ve hemen ezberletilmiş acziyet tepkisine sarılıyorlar. Verdikleri tepki, "Siz CHP ile işbirliği yaptınız" , "Siz seçimlerde PKK ya destek veren CHP ile beraber oldunuz" Allah (c.c.) aşkına siz Saadet Partisi, CHP ile seçime ortak girdiği için mi;  * Yahudilerden üstün cesaret ödülünü aldınız?  * Ülkemiz topraklarında gözü olan İsrail Devlet Başkanlarını bu nedenle mi TBMM de konuşturup ayakta alkışladınız?  * LGBTE sapkınlarına onun için mi dernek açtırdınız ve her türlü desteği verdiniz?  * Saadet Partisi CHP ile seçimde ortak olduğu için mi İsrail'e gemiler dolusu stratejik yardım malzemesi gönderdiniz? Daha bunların onlarcasını sıralayabiliriz. Saadet Partisi camiasının amacı sizleri zor durumda bırakmak değil, gittiğiniz yolun sağlıklı bir yol olmadığını sırf Allah (c.c.) rızası için anlatarak öbür alemde hem sizin kurtuluşunuzu sağlamak hem de bunu yaparak sorumluluktan kurtulmak. Sizlerin iki cihan saadetiniz için yapılan uyarı zorunuza gidiyorsa Allah (c.c.) sizlere hidayet versin demekten başka elimizden bir şey gelmez. Ne diyelim herkes kendisine nasip olanı yapacaktır.
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2024 - Cuma
Nuri Başar

Ezberletilmiş Acziyet

Hakkın karşı konulmaz bir gücü vardır. Hakkın karşısında batıl olan her şey acze düşmeye ve yok olmaya mahkumdur.

Batıl zihniyetler bu gerçeği bildikleri için acze düştükleri zaman ne yapacaklarına dair strateji geliştirmiş ve bunu taraftarlarına ezberletmişler. Biz buna "Ezberletilmiş acziyet" diyoruz.

Ne zaman iktidarın inanç değerlerimiz ile örtüşmeyen, hatta İslâmi kurallarla taban tabana zıt işleri gündeme gelse; iktidar taraftarı olan arkadaşlar rahatsız oluyor ve hemen ezberletilmiş acziyet tepkisine sarılıyorlar. Verdikleri tepki, "Siz CHP ile işbirliği yaptınız" , "Siz seçimlerde PKK ya destek veren CHP ile beraber oldunuz"

Allah (c.c.) aşkına siz Saadet Partisi, CHP ile seçime ortak girdiği için mi;

 * Yahudilerden üstün cesaret ödülünü aldınız?

 * Ülkemiz topraklarında gözü olan İsrail Devlet Başkanlarını bu nedenle mi TBMM de konuşturup ayakta alkışladınız?

 * LGBTE sapkınlarına onun için mi dernek açtırdınız ve her türlü desteği verdiniz?

 * Saadet Partisi CHP ile seçimde ortak olduğu için mi İsrail'e gemiler dolusu stratejik yardım malzemesi gönderdiniz?

Daha bunların onlarcasını sıralayabiliriz. Saadet Partisi camiasının amacı sizleri zor durumda bırakmak değil, gittiğiniz yolun sağlıklı bir yol olmadığını sırf Allah (c.c.) rızası için anlatarak öbür alemde hem sizin kurtuluşunuzu sağlamak hem de bunu yaparak sorumluluktan kurtulmak. Sizlerin iki cihan saadetiniz için yapılan uyarı zorunuza gidiyorsa Allah (c.c.) sizlere hidayet versin demekten başka elimizden bir şey gelmez.

Ne diyelim herkes kendisine nasip olanı yapacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.