Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Allah'ı (C.C.) Kızdırmak!!?

Sosyal medyada; depremzedelere yardım için gelen Hollandalı bir gönüllünün afetin büyüklüğünü görünce "Siz Allah'ı bu kadar kızdıracak ne yaptınız" dediği dolaşıyor.   Böylesine büyük felaketin ancak Allah'ın (c.c.) gazabı olacağını bir isevi anlamış ve "bu kadar ne yaptınız" demiş. Ne yapmadık ki; İnanmış insanların oyları ile ülkeyi yönetme yetkisi alanlar:   * İşgal için Irak'a gelen ABD askerine yardımcı oldu.   *Iraklı din kardeşlerimizi öldürecek Silah ve mühimmat Türkiye üzerinden taşıması için hava ve deniz limanlarımız onlara tahsis edildi.   * O silahlarla iki milyon masum öldürüldü, yüz binlerce çocuk yetim kaldı, binlerce bacımıza tecavüz edildi, milyonlarca masum vatanını terk etmek zorunda kaldı.   * Bu yetmedi o keferelerin başarılı olmaları için dualar edildi.   * Filistin'de her gün kan döken, meskenleri yıkan ve bizim Güneydoğu illerimizi kendi sınırları içinde gösteren İsral terör devleti ile ilişkiler normalleştirildi ve güvenliği için sözler verildi.   * Kul olduğumuz unutuldu, Allah'ın (c.c.) hükmü üzerine hüküm konuldu. O' nun kuralları değiştirildi, zina meşru hale getirildi.   * Allah'ın (c.c.); Allah ve Resulü ile savaş olarak ilan ettiği faiz dünya gerçeği olarak kabul edildi.    * Allah'ın lanetlediği eşcinsellere nikah hakkı tanındı.   * Milli ve manevi değerlerimizi İstanbul sözleşmesi ile ayaklar altına alındı, erkeklerin itibarı sıfırlandı.   * Dinlerarası hoşgörü toplantılar yapıldı, Lailaheillallah inancımız yok sayılarak üçlü teslis inancına sahip olanlarla "amentümüz bir" denildi.   * İşin daha vahim yanı, kendisini Müslüman olarak tanımlayan bu toplumun  ezici çoğunluğu bu zihniyeti benimsedi, yanında oldu ve destekledi.   * Daha da vahimi, tasavvuf gurupları, cemaatler ve imamlar nimetlerin hakiki sahibini unuttu ve nimete muhtaç beşerin himmetine sığındı.   * Gördükten sonra olsa bile bu depremin Allah'ı (c.c.) kızdırmakla olabileceğini bir Hıristiyan gördü de; bizim din istismarcıları taraf oldukları bu hataların Allah'in (c.c.) gazabını celbedebileceğini göremediler veya söylemeye yürekleri yetmedi.   Allah'ın (c.c.) yardımının her alanda bizimle olması dua ve dileklerimle
Ekleme Tarihi: 27 Mart 2023 - Pazartesi
Nuri Başar

Allah'ı (C.C.) Kızdırmak!!?

Sosyal medyada; depremzedelere yardım için gelen Hollandalı bir gönüllünün afetin büyüklüğünü görünce "Siz Allah'ı bu kadar kızdıracak ne yaptınız" dediği dolaşıyor.

 

Böylesine büyük felaketin ancak Allah'ın (c.c.) gazabı olacağını bir isevi anlamış ve "bu kadar ne yaptınız" demiş. Ne yapmadık ki; İnanmış insanların oyları ile ülkeyi yönetme yetkisi alanlar:

 

* İşgal için Irak'a gelen ABD askerine yardımcı oldu.

 

*Iraklı din kardeşlerimizi öldürecek Silah ve mühimmat Türkiye üzerinden taşıması için hava ve deniz limanlarımız onlara tahsis edildi.

 

* O silahlarla iki milyon masum öldürüldü, yüz binlerce çocuk yetim kaldı, binlerce bacımıza tecavüz edildi, milyonlarca masum vatanını terk etmek zorunda kaldı.

 

* Bu yetmedi o keferelerin başarılı olmaları için dualar edildi.

 

* Filistin'de her gün kan döken, meskenleri yıkan ve bizim Güneydoğu illerimizi kendi sınırları içinde gösteren İsral terör devleti ile ilişkiler normalleştirildi ve güvenliği için sözler verildi.

 

* Kul olduğumuz unutuldu, Allah'ın (c.c.) hükmü üzerine hüküm konuldu. O' nun kuralları değiştirildi, zina meşru hale getirildi.

 

* Allah'ın (c.c.); Allah ve Resulü ile savaş olarak ilan ettiği faiz dünya gerçeği olarak kabul edildi. 

 

* Allah'ın lanetlediği eşcinsellere nikah hakkı tanındı.

 

* Milli ve manevi değerlerimizi İstanbul sözleşmesi ile ayaklar altına alındı, erkeklerin itibarı sıfırlandı.

 

* Dinlerarası hoşgörü toplantılar yapıldı, Lailaheillallah inancımız yok sayılarak üçlü teslis inancına sahip olanlarla "amentümüz bir" denildi.

 

* İşin daha vahim yanı, kendisini Müslüman olarak tanımlayan bu toplumun  ezici çoğunluğu bu zihniyeti benimsedi, yanında oldu ve destekledi.

 

* Daha da vahimi, tasavvuf gurupları, cemaatler ve imamlar nimetlerin hakiki sahibini unuttu ve nimete muhtaç beşerin himmetine sığındı.

 

* Gördükten sonra olsa bile bu depremin Allah'ı (c.c.) kızdırmakla olabileceğini bir Hıristiyan gördü de; bizim din istismarcıları taraf oldukları bu hataların Allah'in (c.c.) gazabını celbedebileceğini göremediler veya söylemeye yürekleri yetmedi.

 

Allah'ın (c.c.) yardımının her alanda bizimle olması dua ve dileklerimle

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.