Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Yalakalık Bu Kadar Olur

Aslında bu kanalın yayın politikasını ahlâki bulamadığım için ciddiye almam ve izlemem. Ancak tam tıkladığımda konuk Saadet Partisinden söz ediyordu, ne diyeceğini merak ettim. Adam adeta Saadet Partisini eleştirmeye odaklanmış. Tam bir sokak kültürü ile alakasız olayları malzeme olarak kullanıyor. Efendim "Saadet Partisi Cumhur İttifakının ortağı imiş. Cumhuriyet Gazetesi de Cumhur ittifakı ortağı CHP çizgisinde yayın yapıyormuş. Bu gazetede yazan ve bir zamanlar CHP Genel Başkanlığına aday olan bir gazeteci; Merhum İsmail Haniye'nin cenaze törenine demokratik hiç bir ülkeden katılım olmadığını yazmış. Adam bu gerekçe ile Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisine saldırıyor. Ey Saadet Partili hacılar, hocalar, nineler bunu iyi görün gibi ifadelerle kin ve nefret kusuyor. Aynı zamanda da iktidarın İsrail ile olan ticari ilişkilerini eleştirenleri topa tutuyor. Ama, hedefinde ne CHP var ne de başkaları. Tüm kin ve nefretini Saadet Partisini eleştirmek üzerine kurguluyor. Hani "Şecaat arz ederken sirkatin söylemek" diye bir şey var ya, adam iktidara şirin görünmek için kendi karakterini(!) sergiliyor. Her şeyden önce Saadet Partisi Hak, adalet ve adil bir düzenin savunucusu. Hiçbir kişi veya hiçbir oluşumun kültür danışmanı değil. Bu nedenle yarım asırdır topluma Haktan yana olmayı tavsiye ve tebliğ ediyor. Müslüman geçinen münafıklara bile anlatma sorunu yaşadığı Hak ve hakikati; kendisinin bile tasvip etmediği bir zihniyete kabul ettiremediği için Milli Görüşü eleştirmek için insanın zeka özürlü olması gerekir. Sonra Saadet Partisinin TBMM girerek halka sesini daha gür duyurabilmek için CHP ile seçim iş birliği yapması, kendisinin yalakalığını yaptığı partinin İsrail ile işbirliği yapmasından daha mi kötü? Milli Görüş camiasının mensupları olarak bizler yarım asırdır ömrümüzü; sağcı, solcu, liberal, ırkçı, faşist, komünist ve diğer zihniyetteki; usulsüzlükte sınır tanımayan zalimlerle olduğu kadar münafıklarla da mücadele ederek geldik. Bu nedenle vicdandan ve izandan yoksun zavallılar, daha ağızlarını açmadan nevirilerinden niyetlerini okuyabiliriz. Bu tür saldırılara ya "Allah (c.c.) hidayet nasip etsin" der geçer veya onun hak ettiği lisan ile sinirlerimizi yatıştırırız. Bir gerçek var ki, her türlü saldırıya rağmen; kafirler, münafıklar ve sapkın inanç sahipleri istemeseler de Allah (c.c.) nurunu tamamlayacaktır.
Ekleme Tarihi: 08 Ağustos 2024 - Perşembe
Nuri Başar

Yalakalık Bu Kadar Olur

Aslında bu kanalın yayın politikasını ahlâki bulamadığım için ciddiye almam ve izlemem. Ancak tam tıkladığımda konuk Saadet Partisinden söz ediyordu, ne diyeceğini merak ettim.

Adam adeta Saadet Partisini eleştirmeye odaklanmış. Tam bir sokak kültürü ile alakasız olayları malzeme olarak kullanıyor. Efendim "Saadet Partisi Cumhur İttifakının ortağı imiş. Cumhuriyet Gazetesi de Cumhur ittifakı ortağı CHP çizgisinde yayın yapıyormuş. Bu gazetede yazan ve bir zamanlar CHP Genel Başkanlığına aday olan bir gazeteci; Merhum İsmail Haniye'nin cenaze törenine demokratik hiç bir ülkeden katılım olmadığını yazmış. Adam bu gerekçe ile Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisine saldırıyor. Ey Saadet Partili hacılar, hocalar, nineler bunu iyi görün gibi ifadelerle kin ve nefret kusuyor. Aynı zamanda da iktidarın İsrail ile olan ticari ilişkilerini eleştirenleri topa tutuyor. Ama, hedefinde ne CHP var ne de başkaları. Tüm kin ve nefretini Saadet Partisini eleştirmek üzerine kurguluyor. Hani "Şecaat arz ederken sirkatin söylemek" diye bir şey var ya, adam iktidara şirin görünmek için kendi karakterini(!) sergiliyor.

Her şeyden önce Saadet Partisi Hak, adalet ve adil bir düzenin savunucusu. Hiçbir kişi veya hiçbir oluşumun kültür danışmanı değil. Bu nedenle yarım asırdır topluma Haktan yana olmayı tavsiye ve tebliğ ediyor. Müslüman geçinen münafıklara bile anlatma sorunu yaşadığı Hak ve hakikati; kendisinin bile tasvip etmediği bir zihniyete kabul ettiremediği için Milli Görüşü eleştirmek için insanın zeka özürlü olması gerekir. Sonra Saadet Partisinin TBMM girerek halka sesini daha gür duyurabilmek için CHP ile seçim iş birliği yapması, kendisinin yalakalığını yaptığı partinin İsrail ile işbirliği yapmasından daha mi kötü?

Milli Görüş camiasının mensupları olarak bizler yarım asırdır ömrümüzü; sağcı, solcu, liberal, ırkçı, faşist, komünist ve diğer zihniyetteki; usulsüzlükte sınır tanımayan zalimlerle olduğu kadar münafıklarla da mücadele ederek geldik. Bu nedenle vicdandan ve izandan yoksun zavallılar, daha ağızlarını açmadan nevirilerinden niyetlerini okuyabiliriz. Bu tür saldırılara ya "Allah (c.c.) hidayet nasip etsin" der geçer veya onun hak ettiği lisan ile sinirlerimizi yatıştırırız.

Bir gerçek var ki, her türlü saldırıya rağmen; kafirler, münafıklar ve sapkın inanç sahipleri istemeseler de Allah (c.c.) nurunu tamamlayacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.