Vizyon Kuyumcu
Nuri Başar
Köşe Yazarı
Nuri Başar
 

Vicdanınız Rahat Mı?

Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca davasını iktidar yaparak ülkeyi selamete çıkarabilmek için yıllarını feda etti. Her türlü hile, fitne, iftira ve tuzaklara rağmen davasını tam hedefe ulaştıracağı zaman;  * Siyonist oyunlara gelerek Milli Görüşü defalarca bölenler,  * Allah'a (c.c.) kul olmaktan imtina ederken kula kul olmakta sakınca görmeyenler,  * Büyük İsrail Projesi olan BOP'un amacına hizmet etmelerine rağmen kendilerini Milli Görüşçü  ilan edenler,  * Üç günlük dünya için Milli/manevi değerlerini satanlar,  * Milli Görüşü terk etmekle kalmayıp, tam karşısına geçenler,  * Milli Görüşün ne anlam ifade ettiğini anlamayıp Hocanın "sandalye üzerinde makam peşinde olduğunu iddia edenler,  * İsrail'in varlığının tehdit edilmesine izin vermeme sözü vererek iktidar olanlar,  * Hocanın "Bunlar leblebi dükkanı bile işletemez" teşhisini, kıskançlık olarak yorumlarlar,  * Güce teslim oldukları için Erbakan Hocanın direnişini, dünya gerçeğini görememek olarak yorumlayanlar ve  * Bu işbirlikçi zihniyete siyasi destek verenler; Yaşanmakta olan olaylardan sonra; ŞİMDİ MUTLU MUSUNUZ? VİCDANINIZ RAHAT MI? Sayenizde ülke tam bir ekonomi batağına düştü. Tarım ve her türlü üretim bitti, işsizlik zirvede, borç faizleri ana parayı geçti, gelirler faiz ödemelerini karşılamadığı için borç yükü devamlı artıyor, ülke insanı sigarada bile dışa bağlı hale getirildi, Milli gelir Hak sahipleri yerine faiz adı ile para babalarına aktarılıyor, fakir daha fakirleşiyor, zengin daha obezleşiyor, İsrail her gün soykırım yapıyor ve iktidardakiler onlara dur diyebilmek bir yana gemiler dolusu destek malzemesi gönderiyor, iktidar halkın gözünü boyamak ve gazını almak için ancak sıradan vatandaş kadar tepki gösteriyor. Nasıl şimdi, bu durumdan; VİCDANINIZ RAHAT MI? GÖNLÜNÜZ HUZURLU MU? UYKULARINIZ KAÇMIYOR MU? RAHAT UYUYABILİYOR MUSUNUZ? Eğer bu sorulara cevabınız "EVET" ise; size söyleyecek bir sözüm yok. Sizi hesap gününün sahibine havale ediyoruz.
Ekleme Tarihi: 19 Mayıs 2024 - Pazar
Nuri Başar

Vicdanınız Rahat Mı?

Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca davasını iktidar yaparak ülkeyi selamete çıkarabilmek için yıllarını feda etti. Her türlü hile, fitne, iftira ve tuzaklara rağmen davasını tam hedefe ulaştıracağı zaman;

 * Siyonist oyunlara gelerek Milli Görüşü defalarca bölenler,

 * Allah'a (c.c.) kul olmaktan imtina ederken kula kul olmakta sakınca görmeyenler,

 * Büyük İsrail Projesi olan BOP'un amacına hizmet etmelerine rağmen kendilerini Milli Görüşçü  ilan edenler,

 * Üç günlük dünya için Milli/manevi değerlerini satanlar,

 * Milli Görüşü terk etmekle kalmayıp, tam karşısına geçenler,

 * Milli Görüşün ne anlam ifade ettiğini anlamayıp Hocanın "sandalye üzerinde makam peşinde olduğunu iddia edenler,

 * İsrail'in varlığının tehdit edilmesine izin vermeme sözü vererek iktidar olanlar,

 * Hocanın "Bunlar leblebi dükkanı bile işletemez" teşhisini, kıskançlık olarak yorumlarlar,

 * Güce teslim oldukları için Erbakan Hocanın direnişini, dünya gerçeğini görememek olarak yorumlayanlar ve

 * Bu işbirlikçi zihniyete siyasi destek verenler;

Yaşanmakta olan olaylardan sonra;

ŞİMDİ MUTLU MUSUNUZ?

VİCDANINIZ RAHAT MI?

Sayenizde ülke tam bir ekonomi batağına düştü. Tarım ve her türlü üretim bitti, işsizlik zirvede, borç faizleri ana parayı geçti, gelirler faiz ödemelerini karşılamadığı için borç yükü devamlı artıyor, ülke insanı sigarada bile dışa bağlı hale getirildi, Milli gelir Hak sahipleri yerine faiz adı ile para babalarına aktarılıyor, fakir daha fakirleşiyor, zengin daha obezleşiyor, İsrail her gün soykırım yapıyor ve iktidardakiler onlara dur diyebilmek bir yana gemiler dolusu destek malzemesi gönderiyor, iktidar halkın gözünü boyamak ve gazını almak için ancak sıradan vatandaş kadar tepki gösteriyor.

Nasıl şimdi, bu durumdan;

VİCDANINIZ RAHAT MI?

GÖNLÜNÜZ HUZURLU MU?

UYKULARINIZ KAÇMIYOR MU?

RAHAT UYUYABILİYOR MUSUNUZ?

Eğer bu sorulara cevabınız "EVET" ise; size söyleyecek bir sözüm yok. Sizi hesap gününün sahibine havale ediyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.