Vizyon Kuyumcu
Temel ARMUTCU
Köşe Yazarı
Temel ARMUTCU
 

Şerefli Bir Tarihin Tüm Sorumluluğu Bu Eşsiz Gençliğe Emanettir

Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Gençliğe, bir milletin tüm kaderi emanet edilmiştir. Tarihi zaferlerle dolu bu millet, adaleti, vicdanı ve vefası ile binlerce yıl ayakta kalmayı başarmıştır. Günümüz dünyasında doğruya, güzele ve refaha kavuşmanın en kestirme yolu, tarihe bakıp atalarımızın izlediği yoldan sapmadan ilerlemektir. Ahlak ve maneviyat, bir toplumun temel taşlarını oluşturur. Ahlakı olmayanın adaleti olmaz. Adaleti olmayanın vicdanı olmaz. Vicdanı olmayanın ise dini olmaz. Dolayısıyla, önce ahlak ve maneviyat gelir. Gerisi teferruattır. Gençlerimiz, tarihin mirasını devralarak geleceği şekillendireceklerdir. Onlara düşen, geçmişin derslerinden faydalanarak, ahlaki ve manevi değerlerle donanmış bir şekilde, adaletin ve vicdanın ışığında ilerlemektir. Bu değerlerle donanmış bir gençlik, milletimizin geleceğini parlak kılmaya devam edecektir. Bu özel günde, gençlerimize olan inancımızı ve güvenimizi bir kez daha dile getiriyor, tüm gençlerimize, umut dolu, adil ve vicdanlı bir gelecek diliyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!
Ekleme Tarihi: 19 Mayıs 2024 - Pazar
Temel ARMUTCU

Şerefli Bir Tarihin Tüm Sorumluluğu Bu Eşsiz Gençliğe Emanettir

Bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı. Gençliğe, bir milletin tüm kaderi emanet edilmiştir. Tarihi zaferlerle dolu bu millet, adaleti, vicdanı ve vefası ile binlerce yıl ayakta kalmayı başarmıştır. Günümüz dünyasında doğruya, güzele ve refaha kavuşmanın en kestirme yolu, tarihe bakıp atalarımızın izlediği yoldan sapmadan ilerlemektir.

Ahlak ve maneviyat, bir toplumun temel taşlarını oluşturur. Ahlakı olmayanın adaleti olmaz. Adaleti olmayanın vicdanı olmaz. Vicdanı olmayanın ise dini olmaz. Dolayısıyla, önce ahlak ve maneviyat gelir. Gerisi teferruattır.

Gençlerimiz, tarihin mirasını devralarak geleceği şekillendireceklerdir. Onlara düşen, geçmişin derslerinden faydalanarak, ahlaki ve manevi değerlerle donanmış bir şekilde, adaletin ve vicdanın ışığında ilerlemektir. Bu değerlerle donanmış bir gençlik, milletimizin geleceğini parlak kılmaya devam edecektir.

Bu özel günde, gençlerimize olan inancımızı ve güvenimizi bir kez daha dile getiriyor, tüm gençlerimize, umut dolu, adil ve vicdanlı bir gelecek diliyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.