Vizyon Kuyumcu
Temel ARMUTCU
Köşe Yazarı
Temel ARMUTCU
 

Meclis Kürsüsünde Kafes Dövüşü

Kimi Meclis kürsüsünün şerefine layık bir biçimde hakkı haykırırken şehit olur (Hasan Bitmez gibi) Allah onun gibilerinden razı olsun. Kimileri ego, nefis ve bir yerlere şirin görünmek için; Gazi meclisin kürsüsünü Yüce milletin gözleri önünde kana bular...(isimlerini dahi yazmaya gerek duymuyorum) Tarihi şerefle yazılmış bu milletin meclisinin amacı, halkın yararına kanunlar çıkarmaktır. O yüzdendir ki, ego tatmini yapacak olan kişiler, yüce meclisin kürsüsüne değil; ringe çıkacak beyler... Ey Gazi Meclisimizin şerefli Milletvekilleri, Sizlere millet olarak vekaletimizi, sokak kavgaları yapasınız diye değil, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyasınız diye güvenerek verdik. Ancak görüyoruz ki bu güveni boşa çıkarmaya devam ediyorsunuz. Kişisel egolarınız ve çıkar çatışmalarınız, ülke geleceği ve halkın huzurunun önünde yer alıyor. Meclis kürsüsünde yükselen argo sözlerinizin yanı sıra, boks ringini aratmayan, kafes dövüşüne benzer kanlı kavgalarınız bizleri derinden yaralıyor ve kahrediyor. O yüzden sizleri buradan üzülerek, Kınıyoruz: - Halkın iradesine yakışmayan tüm tutum ve davranışlarınızı. Kınıyoruz: - Meclisimizin itibarını zedeleyen, ahlak ve maneviyatı erozyona uğratan her türlü hareketinizi. Kınıyoruz: - Ülkemizin sorunlarına kulak tıkayan, beraberce çözüm üretmekten kaçınan tüm yaklaşımlarınızı. Kınıyoruz: -Çocuklarımızın gözü önünde, Gazi Meclisimizi kana bulayan yumruklarınızı... Son hatırlatma son söz:  Bu kutsal Meclis, sizlerin egolarının tatmini için kavga yeri değil, halkımızın umutlarının, taleplerinin ve yarınlarının şekillendirildiği yerdir. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edin ve görevlerinizin gerektirdiği olgunluğu ve hassasiyeti göstermeyi bir an önce öğrenin. Bu Ülke sizden, daha iyisini bekliyor, çünkü bu halk herşeyin en iyisini hak ediyor.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2024 - Pazar
Temel ARMUTCU

Meclis Kürsüsünde Kafes Dövüşü

Kimi Meclis kürsüsünün şerefine layık bir biçimde hakkı haykırırken şehit olur (Hasan Bitmez gibi) Allah onun gibilerinden razı olsun.

Kimileri ego, nefis ve bir yerlere şirin görünmek için; Gazi meclisin kürsüsünü Yüce milletin gözleri önünde kana bular...(isimlerini dahi yazmaya gerek duymuyorum)

Tarihi şerefle yazılmış bu milletin meclisinin amacı, halkın yararına kanunlar çıkarmaktır. O yüzdendir ki, ego tatmini yapacak olan kişiler, yüce meclisin kürsüsüne değil; ringe çıkacak beyler...

Ey Gazi Meclisimizin şerefli Milletvekilleri,

Sizlere millet olarak vekaletimizi, sokak kavgaları yapasınız diye değil, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyasınız diye güvenerek verdik.

Ancak görüyoruz ki bu güveni boşa çıkarmaya devam ediyorsunuz. Kişisel egolarınız ve çıkar çatışmalarınız, ülke geleceği ve halkın huzurunun önünde yer alıyor. Meclis kürsüsünde yükselen argo sözlerinizin yanı sıra, boks ringini aratmayan, kafes dövüşüne benzer kanlı kavgalarınız bizleri derinden yaralıyor ve kahrediyor.

O yüzden sizleri buradan üzülerek,

Kınıyoruz:

- Halkın iradesine yakışmayan tüm tutum ve davranışlarınızı.

Kınıyoruz:

- Meclisimizin itibarını zedeleyen, ahlak ve maneviyatı erozyona uğratan her türlü hareketinizi.

Kınıyoruz:

- Ülkemizin sorunlarına kulak tıkayan, beraberce çözüm üretmekten kaçınan tüm yaklaşımlarınızı.

Kınıyoruz:

-Çocuklarımızın gözü önünde, Gazi Meclisimizi kana bulayan yumruklarınızı...

Son hatırlatma son söz:

 Bu kutsal Meclis, sizlerin egolarının tatmini için kavga yeri değil, halkımızın umutlarının, taleplerinin ve yarınlarının şekillendirildiği yerdir. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edin ve görevlerinizin gerektirdiği olgunluğu ve hassasiyeti göstermeyi bir an önce öğrenin.

Bu Ülke sizden, daha iyisini bekliyor, çünkü bu halk herşeyin en iyisini hak ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.