Vizyon Kuyumcu

KİHAYKO, Jandarma Ve Samsun Barosu İle Sokak Hayvanlarını Besledi

Gündem 06.02.2024 - 00:53, Güncelleme: 06.02.2024 - 01:31
 

KİHAYKO, Jandarma Ve Samsun Barosu İle Sokak Hayvanlarını Besledi

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği(KİHAYKO) Samsun İl Temsilcisi Birol Benuğur öncülüğünde Samsun Jandarması ve Samsun Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ile İlkadım İlçesi Kurtuluş Yolu üzerinde sokak hayvanlarını besledi.

Samsun'un İlkadım Belediyesi sınırları içersinde bulunan Kurtuluş Yolu Bölgesi'nde Samsun Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Fatma Suğanlı, Samsun İl Jandarma Doğa Çevre ve Hayvanları Koruma Timi, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timi ve Patili Şimşekler ile Sokak hayvanlarının beslemesini yapan KİHAYKO, beslemenin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ettiler. Sokak hayvanlarını beslemesine destek veren İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar ve beslemeye iştirak eden Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Av. Fatma Suğanlı, Asayiş Şube Müdürü Bnb. Murat Baykut, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığına, HAYDİ Tim Komutanı Asb. Kd. Çvş. Cemre Şimşek,Tim Ekiplerine ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü  Vet. Hek. Savaş Kasap'a teşekkür eden KİHAYKO Samsun İl Temsilcisi Biron Benuğur, "Bu tür organizasyonlar sayesinde sokak hayvanları konusunda vatandaşlarımız için farkındalık uyandırmayı hedeflemekteyiz. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek" şeklinde konuştu. Haber: Sezer SEZER
Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği(KİHAYKO) Samsun İl Temsilcisi Birol Benuğur öncülüğünde Samsun Jandarması ve Samsun Barosu Hayvan Hakları Komisyonu ile İlkadım İlçesi Kurtuluş Yolu üzerinde sokak hayvanlarını besledi.

Samsun'un İlkadım Belediyesi sınırları içersinde bulunan Kurtuluş Yolu Bölgesi'nde Samsun Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Fatma Suğanlı, Samsun İl Jandarma Doğa Çevre ve Hayvanları Koruma Timi, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Timi ve Patili Şimşekler ile Sokak hayvanlarının beslemesini yapan KİHAYKO, beslemenin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ettiler.

Sokak hayvanlarını beslemesine destek veren İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar ve beslemeye iştirak eden Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Av. Fatma Suğanlı, Asayiş Şube Müdürü Bnb. Murat Baykut, İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığına, HAYDİ Tim Komutanı Asb. Kd. Çvş. Cemre Şimşek,Tim Ekiplerine ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü  Vet. Hek. Savaş Kasap'a teşekkür eden KİHAYKO Samsun İl Temsilcisi Biron Benuğur, "Bu tür organizasyonlar sayesinde sokak hayvanları konusunda vatandaşlarımız için farkındalık uyandırmayı hedeflemekteyiz. Bu tür organizasyonlarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

Haber: Sezer SEZER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.