Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt ‘Birikmiş Sorunları Beş Yılda Çözeceğiz’

Siyaset 10.02.2024 - 01:33, Güncelleme: 10.02.2024 - 01:33
 

Mustafa Yeşilyurt ‘Birikmiş Sorunları Beş Yılda Çözeceğiz’

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Yeşilyurt Terme İlçesi’nin çok dertli olduğunu ve tüm dertlerin 5 yıl içerisinde çözüleceğini söyledi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmalarını Gelecek Partisi’nin Terme Belediye Başkan Adayı Hacı Bilal Aslan ile Terme İlçesinde sürdürdü. Halkın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini Termelilerle paylaştı. Terme esnafını ve pazar yerini ziyaret eden Yeşilyurt, “Her ilçemizin kendine özel sorunları olduğu gibi Terme’nin de kendine has birikmiş sorunlarının varlığını bir kez daha gördük. Özellikle pazar esnafımızın pazaryeri problemleri, altyapı problemleri, köylerimizin yol su ve altyapı problemleri yıllardır çözüm bekleyen sorunların başında gelmektedir. Sahil kenti olmasına rağmen Terme’nin göç vermesi çok üzücü. Tarım, turizm ve üretim alanında yapacağımız projelerle Terme’yi Samsun’un en gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz. Terme göç veren değil göç alan ilçe haline gelecek” dedi.
Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Mustafa Yeşilyurt Terme İlçesi’nin çok dertli olduğunu ve tüm dertlerin 5 yıl içerisinde çözüleceğini söyledi.

Gelecek Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt seçim çalışmalarını Gelecek Partisi’nin Terme Belediye Başkan Adayı Hacı Bilal Aslan ile Terme İlçesinde sürdürdü. Halkın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini Termelilerle paylaştı. Terme esnafını ve pazar yerini ziyaret eden Yeşilyurt, “Her ilçemizin kendine özel sorunları olduğu gibi Terme’nin de kendine has birikmiş sorunlarının varlığını bir kez daha gördük. Özellikle pazar esnafımızın pazaryeri problemleri, altyapı problemleri, köylerimizin yol su ve altyapı problemleri yıllardır çözüm bekleyen sorunların başında gelmektedir.

Sahil kenti olmasına rağmen Terme’nin göç vermesi çok üzücü. Tarım, turizm ve üretim alanında yapacağımız projelerle Terme’yi Samsun’un en gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz. Terme göç veren değil göç alan ilçe haline gelecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.