Vizyon Kuyumcu

Mustafa Yeşilyurt Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Siyaset 11.02.2024 - 01:13, Güncelleme: 11.02.2024 - 01:13
 

Mustafa Yeşilyurt Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Sanayi Sitesi ve Canik ilçesi esnafları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Yeşilyurt özellikle ilçenin her yağmur yağdığında sular altında kaldığını ve esnafın her zaman mağdur olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt yaptığı açıklamada, “Sanayi Sitesi'nde ve Canik ilçesinin caddelerinde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgede yaşanan sorunları yakından dinledik. Canik ilçemizde ve özellikle Sanayi bölgesinde alt yapı sorunları, sel felaketlerinde yaşanan mağduriyetler ve destek yetersizliği gibi önemli konuları ele aldık. Esnaf kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları dinlerken, yerel yönetimlerin eksiklikleri ve sağlanan desteklerin yetersizliği konusunda da detaylıca konuştuk. Canik ilçemizdeki ve Sanayi bölgesindeki alt yapı sorunlarının, işletmelerin günlük faaliyetlerini olumsuz etkilediğini birkez daha gördük” dedi. Yeşilyurt, “Samsun ekonomisine çok önemli katkısı olan sanayi esnafımızın tüm sorunlarını çözeceğimizi taahhüt ediyorum. Yerel yönetimlerin esnafa daha yakın olarak, başta fiziki alan ihtiyaçları olmak üzere nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için belediye ve esnaf el ele vereceğiz. Bütünlükçü bir yaklaşımla şehrimizin tüm sorunlarını eş zamanlı olarak çözmek için şehrimizin tüm paydaşlarını harekete geçireceğiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle DAHA GÜÇLÜ BİR SAMSUN için yola çıktık” diye konuştu.
Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt, Sanayi Sitesi ve Canik ilçesi esnafları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Yeşilyurt özellikle ilçenin her yağmur yağdığında sular altında kaldığını ve esnafın her zaman mağdur olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi SBB Başkan Adayı Mustafa Yeşilyurt yaptığı açıklamada, “ Sanayi Sitesi'nde ve Canik ilçesinin caddelerinde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bölgede yaşanan sorunları yakından dinledik. Canik ilçemizde ve özellikle Sanayi bölgesinde alt yapı sorunları, sel felaketlerinde yaşanan mağduriyetler ve destek yetersizliği gibi önemli konuları ele aldık. Esnaf kardeşlerimizin yaşadığı zorlukları dinlerken, yerel yönetimlerin eksiklikleri ve sağlanan desteklerin yetersizliği konusunda da detaylıca konuştuk. Canik ilçemizdeki ve Sanayi bölgesindeki alt yapı sorunlarının, işletmelerin günlük faaliyetlerini olumsuz etkilediğini birkez daha gördük” dedi.

Yeşilyurt, “ Samsun ekonomisine çok önemli katkısı olan sanayi esnafımızın tüm sorunlarını çözeceğimizi taahhüt ediyorum. Yerel yönetimlerin esnafa daha yakın olarak, başta fiziki alan ihtiyaçları olmak üzere nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için belediye ve esnaf el ele vereceğiz. Bütünlükçü bir yaklaşımla şehrimizin tüm sorunlarını eş zamanlı olarak çözmek için şehrimizin tüm paydaşlarını harekete geçireceğiz. Hemşehrilerimizin desteğiyle DAHA GÜÇLÜ BİR SAMSUN için yola çıktık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.