Vizyon Kuyumcu

Palyaçolar Kuyruğu

Gündem 05.02.2024 - 00:33, Güncelleme: 05.02.2024 - 00:33
 

Palyaçolar Kuyruğu

Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan; "Milli Görüşün tek Partisi Saadet Partisidir. Kim Saadet Partisi dışında biz de Milli Görüşçüyüz derse "Palyaçodur" derdi.

Seçim takvimi yaklaştıkça, Milli Görüşe ihanet ederek terk edenlerden uzun bir PALYAÇOLAR kuyruğu oluşmaya başladı. Milli Görüş çizgisinden taviz vermeyiz diyenler, Erbakan Hocanın ses kayıtları ile siyaset yapanlar ve onun adını kullanarak vicdanlarını teselli etmeye çalışarak algı operasyonu hesabı yapanlar biri birleri ile Milli Görüş yarışı içine girdiler. İnsan ister istemez Milli Görüş bu kadar iyi idiyse neden ihanet ederek terk ettiniz? Merhum Hocanın yıllarını verdiği İslam Birliğinin kurulmasını bloke edenlerle beraber, onun hedefine ve sözlerine muhalefet yaparak hangi yüzle Milli Görüşçü olduğunuzu iddia ediyorsunuz? Üç günlük dünya çıkarı için Milli Görüşe ihanet eden, liderini hayatının en hassas anında sırtından hançerleyen ve onlarla her alanda koltuk temasında bulunan siyasetçi güruhun; özellikle Gazze olaylarında boyaları döküldü, foyaları ortaya çıktı ya, şimdi Necmettin Erbakan Hoca kasetleri ile bu utançtan kurtulacaklarını sanıyorlar. Milli Görüşçü olabilmek; öncelikle sağlam iman ister, adamlık ister, kimlik, kişilik, istikamet ve istikamette istikrar ister. Güçlüklere karşı direnç göstermeyen, üç günlük dünya çıkarı için sağa sola savrulan, iradesini güce teslim eden Milli Görüşçü olmaktan söz edemez. Düne kadar nefsimize tercih ettiğimiz kardeşlerimizin her birinin değişik güzergahlara savrulmuş olmasını görmekten; onlar adına üzüntü duyuyorum. Biz yanılıyorsak bizlerin, o kardeşlerimiz yanılgı içinde iseler onların doğruyu bulmalarına Allah'ın (c.c.) yardım etmesi dua ve dileklerimle.
Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan; "Milli Görüşün tek Partisi Saadet Partisidir. Kim Saadet Partisi dışında biz de Milli Görüşçüyüz derse "Palyaçodur" derdi.

Seçim takvimi yaklaştıkça, Milli Görüşe ihanet ederek terk edenlerden uzun bir PALYAÇOLAR kuyruğu oluşmaya başladı. Milli Görüş çizgisinden taviz vermeyiz diyenler, Erbakan Hocanın ses kayıtları ile siyaset yapanlar ve onun adını kullanarak vicdanlarını teselli etmeye çalışarak algı operasyonu hesabı yapanlar biri birleri ile Milli Görüş yarışı içine girdiler.

İnsan ister istemez Milli Görüş bu kadar iyi idiyse neden ihanet ederek terk ettiniz? Merhum Hocanın yıllarını verdiği İslam Birliğinin kurulmasını bloke edenlerle beraber, onun hedefine ve sözlerine muhalefet yaparak hangi yüzle Milli Görüşçü olduğunuzu iddia ediyorsunuz?

Üç günlük dünya çıkarı için Milli Görüşe ihanet eden, liderini hayatının en hassas anında sırtından hançerleyen ve onlarla her alanda koltuk temasında bulunan siyasetçi güruhun; özellikle Gazze olaylarında boyaları döküldü, foyaları ortaya çıktı ya, şimdi Necmettin Erbakan Hoca kasetleri ile bu utançtan kurtulacaklarını sanıyorlar.

Milli Görüşçü olabilmek; öncelikle sağlam iman ister, adamlık ister, kimlik, kişilik, istikamet ve istikamette istikrar ister. Güçlüklere karşı direnç göstermeyen, üç günlük dünya çıkarı için sağa sola savrulan, iradesini güce teslim eden Milli Görüşçü olmaktan söz edemez.

Düne kadar nefsimize tercih ettiğimiz kardeşlerimizin her birinin değişik güzergahlara savrulmuş olmasını görmekten; onlar adına üzüntü duyuyorum. Biz yanılıyorsak bizlerin, o kardeşlerimiz yanılgı içinde iseler onların doğruyu bulmalarına Allah'ın (c.c.) yardım etmesi dua ve dileklerimle.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.