Vizyon Kuyumcu

Salih Şen Kongre öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Siyaset 09.05.2024 - 10:27, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:27
 

Salih Şen Kongre öncesi Değerlendirmelerde Bulundu

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Olağanüstü gerçekleştirilecek olan Büyük Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlık sorunlarından dolayı görevi bırakma kararının yeni olmadığını ve bunun geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde gündeme geldiğini söyleyen Salih Şen, “Milletvekili seçiminden sonra Genel Başkanımız bizlere Genel İdari Kurulu toplantısında dizlerinde sağlık sorunları olduğunu ve tedavi için de görevi bırakması gerektiğini söyledi. Genel İdare Kurulunda görüşülen bu konu sonrası yerel seçimler öncesi değişimin uygun olmayacağı ve yerel seçimlere kadar bu konunun ertelenmesi kararı alınmıştı” dedi. Başkan Şen, “Yerel seçimler sonrası Genel Başkanımız bizleri çağırdı. Hem il başkanları hem de Genel İdare Kurulu toplantısı yapıldı. Seçim değerlendirmesi gerçekleştirdik. Genel Başkan değişikliği konusu gündeme geldi. Genel başkan da şu anda bir seçim olmadığı için bir kadro değişikliğinin yapılmasının uygun olacağını ifade ettiler. Bu yıl içerisinde kongreye gidilmesi ve erken yapılması kararı alındı” diye belirtti. Genel Başkan adaylığı için de delegelerden isimler istendiğini söyleyen Başkan Salih Şen, “Genel Kongre öncesinde bir komisyon kurulup delegelerden isim istenecek. Her delegeden 3 isim istenecek. Bu 3 isim havuzda değerlendirilecek. Genel İdari Kurulu toplantısında ve Yüksek İstişare Kurulu toplantısı değerlendirmesiyle bir karara bağlanacak ve kongreye gideceğiz. Şu anda kamuoyunda söylenen isimler gibi bir isimler konuşulmuş görüşülmüş değil ama bunlar doğal olarak parti içindeki bulunan öne çıkan isimleri medya çıkartıyor ve gündem oluşturmaya çalışıyor. Yapılacak olan kongre ile bir değişim olacak ve bu değişim de yeni bir sinerji yaratacaktır. Yerel Seçim sonrasında Samsun İl teşkilatı olarak 17 ilçeyi gezip ziyaret ettik. İlçe başkanlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza plaket takdim ettik. Meclis üyelerimize yine teşekkür ettik. Teşekkür belgelerini yakın süreçte yapacağımız il divanında vereceğiz. Yani burada bizimle beraber çalışan kadroları, meclis üyesi adaylarımızın seçimi kazanmış gibi, belediye başkan adayımızın seçimi kazanmış gibi ve meclis üyelerimizi de görev almış meclis üyeleri gibi çalışmalarına devam ettirmek için bir motivasyon geçişi yaptık. Genel kongrenin de bir ön istişaresini yapmış olduk. Saadet Partisi olarak bizim genç bir kadromuz var. Genel merkezdeki kadromuzda sadece genel başkanımız doğal olarak yaşlı görünüyor. Türkiye ortalamasına göre genç bir kadro. Şimdi genel başkanın da gençleşeceği yeni bir yapılanma oluşacak. Bu yapılanmanın da yeni bir Sinerji yaratacağına Ben inanıyorum Bu yeni bir heyecan getirecek Biz de bu heyecan ile Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.
Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, Olağanüstü gerçekleştirilecek olan Büyük Kongre ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlık sorunlarından dolayı görevi bırakma kararının yeni olmadığını ve bunun geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde gündeme geldiğini söyleyen Salih Şen, “Milletvekili seçiminden sonra Genel Başkanımız bizlere Genel İdari Kurulu toplantısında dizlerinde sağlık sorunları olduğunu ve tedavi için de görevi bırakması gerektiğini söyledi. Genel İdare Kurulunda görüşülen bu konu sonrası yerel seçimler öncesi değişimin uygun olmayacağı ve yerel seçimlere kadar bu konunun ertelenmesi kararı alınmıştı” dedi.

Başkan Şen, “Yerel seçimler sonrası Genel Başkanımız bizleri çağırdı. Hem il başkanları hem de Genel İdare Kurulu toplantısı yapıldı. Seçim değerlendirmesi gerçekleştirdik. Genel Başkan değişikliği konusu gündeme geldi. Genel başkan da şu anda bir seçim olmadığı için bir kadro değişikliğinin yapılmasının uygun olacağını ifade ettiler. Bu yıl içerisinde kongreye gidilmesi ve erken yapılması kararı alındı” diye belirtti.

Genel Başkan adaylığı için de delegelerden isimler istendiğini söyleyen Başkan Salih Şen, “Genel Kongre öncesinde bir komisyon kurulup delegelerden isim istenecek. Her delegeden 3 isim istenecek. Bu 3 isim havuzda değerlendirilecek. Genel İdari Kurulu toplantısında ve Yüksek İstişare Kurulu toplantısı değerlendirmesiyle bir karara bağlanacak ve kongreye gideceğiz. Şu anda kamuoyunda söylenen isimler gibi bir isimler konuşulmuş görüşülmüş değil ama bunlar doğal olarak parti içindeki bulunan öne çıkan isimleri medya çıkartıyor ve gündem oluşturmaya çalışıyor.

Yapılacak olan kongre ile bir değişim olacak ve bu değişim de yeni bir sinerji yaratacaktır. Yerel Seçim sonrasında Samsun İl teşkilatı olarak 17 ilçeyi gezip ziyaret ettik. İlçe başkanlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza plaket takdim ettik. Meclis üyelerimize yine teşekkür ettik. Teşekkür belgelerini yakın süreçte yapacağımız il divanında vereceğiz. Yani burada bizimle beraber çalışan kadroları, meclis üyesi adaylarımızın seçimi kazanmış gibi, belediye başkan adayımızın seçimi kazanmış gibi ve meclis üyelerimizi de görev almış meclis üyeleri gibi çalışmalarına devam ettirmek için bir motivasyon geçişi yaptık. Genel kongrenin de bir ön istişaresini yapmış olduk.

Saadet Partisi olarak bizim genç bir kadromuz var. Genel merkezdeki kadromuzda sadece genel başkanımız doğal olarak yaşlı görünüyor. Türkiye ortalamasına göre genç bir kadro. Şimdi genel başkanın da gençleşeceği yeni bir yapılanma oluşacak. Bu yapılanmanın da yeni bir Sinerji yaratacağına Ben inanıyorum Bu yeni bir heyecan getirecek Biz de bu heyecan ile Önümüzdeki süreci çok iyi değerlendireceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.