Vizyon Kuyumcu

Samsunspor'un Yeni Transferi Arbnor Muja, Takımına Katıldı

Spor 11.02.2024 - 23:07, Güncelleme: 11.02.2024 - 23:07
 

Samsunspor'un Yeni Transferi Arbnor Muja, Takımına Katıldı

Yılport Samsunspor transferin son gününde renklerine bağladığı ve 3,5 yıllık anlaşma imzaladığı Arbnor Muja takıma katıldı. Arbnor Muja,”Yeni takımımda iyi bir performans sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

Belçika'nın Royal Antwerp takımından kırmızı beyazlı  siyahlı ekibe transfer  edilen Arbnor  Muja, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Takımımın başarısı için yüzde yüz performansımı sergileyeceğim.” dedi. HER ŞEYİ BAŞARDIĞIMIZ BİR KULÜBE VEDA ETMEK ÇOK ZOR Öte yandan yeni transfer Arbnor Muja, Samsun yolculuğu öncesi Antwerp taraftarına da sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesaj yayınladı. Muja, yazdığı veda mesajında, "Hayallerimi gerçekleştiren bir kulübe, birlikte tarih yazdığımız ve her şeyi başardığımız bir kulübe veda etmek çok zor. Ama her başlangıç bir sonu olduğu gibi, bu güzel kulüple yollarımız ayrılıyor. Antwerp, 1,5 yıldır ikinci evim oldun, elimden gelenin en iyisini yapmak ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için her maçı denedim.” diye konuştu DAHA İYİ BİR OYUNCU YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER Taraftarlar bana inandığınız için 90 dakika vakit ayırdığınız için enerjim olduğunuz için teşekkür eder eden Arbnor  Muja, “Size saygı duyuyorum, Kulüpteki herkese, koçlara, takım arkadaşlarıma, fizyolara, bana yardım eden, beni destekleyen ve daha iyi bir oyuncu yapan herkese teşekkürler. Tarihin bir parçası olduğum ve ismimizin hep duvarda yazılacağı için mutluyum" ifadelerini kullandı. Haber: Köksal ÖNER
Yılport Samsunspor transferin son gününde renklerine bağladığı ve 3,5 yıllık anlaşma imzaladığı Arbnor Muja takıma katıldı. Arbnor Muja,”Yeni takımımda iyi bir performans sağlayacağıma inanıyorum” dedi.

Belçika'nın Royal Antwerp takımından kırmızı beyazlı  siyahlı ekibe transfer  edilen Arbnor  Muja, “Burada olmaktan dolayı mutluyum. Taraftarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Takımımın başarısı için yüzde yüz performansımı sergileyeceğim.” dedi.

HER ŞEYİ BAŞARDIĞIMIZ BİR KULÜBE VEDA ETMEK ÇOK ZOR
Öte yandan yeni transfer Arbnor Muja, Samsun yolculuğu öncesi Antwerp taraftarına da sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesaj yayınladı. Muja, yazdığı veda mesajında, "Hayallerimi gerçekleştiren bir kulübe, birlikte tarih yazdığımız ve her şeyi başardığımız bir kulübe veda etmek çok zor. Ama her başlangıç bir sonu olduğu gibi, bu güzel kulüple yollarımız ayrılıyor. Antwerp, 1,5 yıldır ikinci evim oldun, elimden gelenin en iyisini yapmak ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için her maçı denedim.” diye konuştu

DAHA İYİ BİR OYUNCU YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
Taraftarlar bana inandığınız için 90 dakika vakit ayırdığınız için enerjim olduğunuz için teşekkür eder eden Arbnor  Muja, “Size saygı duyuyorum, Kulüpteki herkese, koçlara, takım arkadaşlarıma, fizyolara, bana yardım eden, beni destekleyen ve daha iyi bir oyuncu yapan herkese teşekkürler. Tarihin bir parçası olduğum ve ismimizin hep duvarda yazılacağı için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Haber: Köksal ÖNER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.