Vizyon Kuyumcu

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Dönem!

Ekonomi 10.05.2024 - 23:44, Güncelleme: 10.05.2024 - 23:44
 

Akaryakıt Fiyatlarında Yeni Dönem!

Araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir gelişme! EPDK, yüksek fiyattan satılan VMax ve Vpro gibi ifadelerin artık kullanılamayacağına karar verdi. Bu karar 15 Mayıs'ta tabelaya yansıyacak.

EPDK, dikkat çeken bir karara imza attı. Alınan kararla benzin ve mazotta katkılı yakıt olarak geçen ürünlerin tek fiyat geçerli olacak. Uygulama 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, yeni uygulamanın vatandaşın lehine olduğunu söyledi. Polat, akaryakıt fiyatlarında da düşüşün devam edeceğini belirtti. 15 MAYIS'TA TABELAYA YANSIYACAK Polat, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) geçtiğimiz günlerde aldığı kurul kararı ile birlikte katkılı yakıtlarla katkısız yakıtların fiyatlarının tek uygulanmasına yönelik bir karar verdi. Bu kararla birlikte şu anda sadece mazot ve benzine uygulanacak. Esasında ürünün çeşitliliği devam ediyor ama fiyat politikası olarak mazot tek fiyat, sonrasında da benzin tek fiyat olarak uygulama olacak. 15 Mayıs itibari ile de yürürlüğe girecek" dedi.
Araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir gelişme! EPDK, yüksek fiyattan satılan VMax ve Vpro gibi ifadelerin artık kullanılamayacağına karar verdi. Bu karar 15 Mayıs'ta tabelaya yansıyacak.

EPDK, dikkat çeken bir karara imza attı. Alınan kararla benzin ve mazotta katkılı yakıt olarak geçen ürünlerin tek fiyat geçerli olacak. Uygulama 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, yeni uygulamanın vatandaşın lehine olduğunu söyledi. Polat, akaryakıt fiyatlarında da düşüşün devam edeceğini belirtti.

15 MAYIS'TA TABELAYA YANSIYACAK
Polat, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) geçtiğimiz günlerde aldığı kurul kararı ile birlikte katkılı yakıtlarla katkısız yakıtların fiyatlarının tek uygulanmasına yönelik bir karar verdi. Bu kararla birlikte şu anda sadece mazot ve benzine uygulanacak. Esasında ürünün çeşitliliği devam ediyor ama fiyat politikası olarak mazot tek fiyat, sonrasında da benzin tek fiyat olarak uygulama olacak. 15 Mayıs itibari ile de yürürlüğe girecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.