Vizyon Kuyumcu

Canik Belediyesi, ilçedeki camileri temizliyor

Samsun 19.08.2024 - 21:54, Güncelleme: 19.08.2024 - 21:54
 

Canik Belediyesi, ilçedeki camileri temizliyor

Canik Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Canik’teki camileri daha hijyenik bir hale getirmek için yoğun mesai harcayan Canik Belediyesi ekipleri, cami halılarını profesyonel halı yıkama makineleri ile yıkıyor. ÖZENLE TEMİZLENİYOR Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan camileri büyük bir özenle temizliyor. Camilerde yer alan mihrap, minber, pencere, kapı ve ayakkabılık bölümlerini titizlikle temizleyen ekipler, cami halılarını ise dezenfektanlı su ile tertemiz hale getiriyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.
Canik Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmesi için ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Canik’teki camileri daha hijyenik bir hale getirmek için yoğun mesai harcayan Canik Belediyesi ekipleri, cami halılarını profesyonel halı yıkama makineleri ile yıkıyor.

ÖZENLE TEMİZLENİYOR
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan camileri büyük bir özenle temizliyor. Camilerde yer alan mihrap, minber, pencere, kapı ve ayakkabılık bölümlerini titizlikle temizleyen ekipler, cami halılarını ise dezenfektanlı su ile tertemiz hale getiriyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki camilerde temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.