Vizyon Kuyumcu

Acı Bir Tespit!!?

Gündem 12.05.2023 - 02:13, Güncelleme: 26.05.2023 - 11:54
 

Acı Bir Tespit!!?

İsminin başında Prof. titri olan ve hiçbir zaman kalbi muhabbet duymadığım, hatta tam aksi yönde hislerim olan bir kişi, son günlerde müthiş bir tespit yapmış. Bu tespit tam da günümüz Müslüman’ın itikadı yönden ne durumda olduklarını göstermesi bakımında

İsminin başında Prof. titri olan ve hiçbir zaman kalbi muhabbet duymadığım, hatta tam aksi yönde hislerim olan bir kişi, son günlerde müthiş bir tespit yapmış. Bu tespit tam da günümüz Müslüman’ın itikadı yönden ne durumda olduklarını göstermesi bakımından son derece önem arz ediyor. O kişinin böyle bir tanımlamayı hangi amaçla yaptığını bilmem, o husus, Allah (c.c.) ile kendisi arasında. Ama ülkemiz insanının İslam'a teslimiyeti ve duyarsızlığının ne kadar temelsiz olduğunu göstermesi bakımından son derece önemli.   O kişi diyor ki; "Bugün Hz. Peygamberimiz gelse ve bir parti kursa, bu adam kadar (R.T. Erdoğan) oy alamaz." Yani Hz. Muhammed (s.a.v.) gelecek, Allah'ın (c.c.) hükmünün hakim olması, Hakk ve Adaletin tesis edilmesi için bir parti kuracak ve kendilerini Müslüman olarak tanımlayanlar onun davetine değil de Sayın Erdoğan'ın davetine icabet edecekler. Peygamberin davetine arkalarını dönen insanlar da kendilerinin Müslüman olarak kalacaklarını sanacaklar.   Hz. Muhammed (s.a.v.) den sonra peygamber gelmeyecek ancak, onun getirdiği dinin hükümlerinin devamı için mücadele eden sosyal ve siyasi oluşumlar bu güne kadar var oldu ve bundan sonra da olacak. Ama toplum, talimatını fiilen Allah'tan (c.c.) alan Peygamberin değil de, bir beşerin koyduğu kuralların peşine takılanların tercih ettiği bir yöntemle idare edilecek.   Fikri yapısı ve siyasi duruşunu tasvip etmediğim zatın tespitinin FETO ile bire bir örtüşüyor olması; "Ben Müslüman’ım" diyenleri uyaramayacak ise, vurun ki  ölelim.
İsminin başında Prof. titri olan ve hiçbir zaman kalbi muhabbet duymadığım, hatta tam aksi yönde hislerim olan bir kişi, son günlerde müthiş bir tespit yapmış. Bu tespit tam da günümüz Müslüman’ın itikadı yönden ne durumda olduklarını göstermesi bakımında

İsminin başında Prof. titri olan ve hiçbir zaman kalbi muhabbet duymadığım, hatta tam aksi yönde hislerim olan bir kişi, son günlerde müthiş bir tespit yapmış. Bu tespit tam da günümüz Müslüman’ın itikadı yönden ne durumda olduklarını göstermesi bakımından son derece önem arz ediyor. O kişinin böyle bir tanımlamayı hangi amaçla yaptığını bilmem, o husus, Allah (c.c.) ile kendisi arasında. Ama ülkemiz insanının İslam'a teslimiyeti ve duyarsızlığının ne kadar temelsiz olduğunu göstermesi bakımından son derece önemli.

 

O kişi diyor ki; "Bugün Hz. Peygamberimiz gelse ve bir parti kursa, bu adam kadar (R.T. Erdoğan) oy alamaz." Yani Hz. Muhammed (s.a.v.) gelecek, Allah'ın (c.c.) hükmünün hakim olması, Hakk ve Adaletin tesis edilmesi için bir parti kuracak ve kendilerini Müslüman olarak tanımlayanlar onun davetine değil de Sayın Erdoğan'ın davetine icabet edecekler. Peygamberin davetine arkalarını dönen insanlar da kendilerinin Müslüman olarak kalacaklarını sanacaklar.

 

Hz. Muhammed (s.a.v.) den sonra peygamber gelmeyecek ancak, onun getirdiği dinin hükümlerinin devamı için mücadele eden sosyal ve siyasi oluşumlar bu güne kadar var oldu ve bundan sonra da olacak. Ama toplum, talimatını fiilen Allah'tan (c.c.) alan Peygamberin değil de, bir beşerin koyduğu kuralların peşine takılanların tercih ettiği bir yöntemle idare edilecek.

 

Fikri yapısı ve siyasi duruşunu tasvip etmediğim zatın tespitinin FETO ile bire bir örtüşüyor olması; "Ben Müslüman’ım" diyenleri uyaramayacak ise, vurun ki  ölelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve samsunetikhaber3.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.